כללי שאלה מראש.מה עונים?

• הוסף לסימניות
מוסד מזמין לוגו ושואל מראש-אם לא יהיו מרוצים האם בכל זאת משלמים?
מה עונים לו?
תודה למייעצים.
icon7.gif

• הוסף לסימניות
לקוחות באים בד"כ על סמך תיק עבודות שהמעצב מציג.
אין דבר כזה (לפחות אצלי) לקוח שלא מרוצה מלוגו, אני מגישה מס' סקיצות שאני קובעת מראש, ואז מפתחת את אחת הסקיצות ע"פ הערות של הלקוח עד לסקיצה הסופית שמרצה את הלקוח. (גם את סבבי התיקונים אני מגבילה)
ואם בכל זאת הלקוח לא מרוצה, הוא צריך לשלם. הזמן שלך הוא לא בחינם.
אני מראש הייתי נזהרת עם לקוחות ששואלים שאלה כזאת עוד לפני שהתחלתי לעבוד...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש סקיצה.
אם הלקוח כבר בשלב הסקיצה מתחרט משלם חלק מהעבודה.
אם בשלב אחרי מתחרט בעיה שלו.

בד"כ הבעיה נפתרת כבר בשלב הסקיצה את צריכה להיות ממש גרועה שרק יראו את הסקיצות שלך ויגידו ביי ביי.

נכון יש לקוחות שפשוט השלב של הסקיצה לוקח 10 דוגמאות ויש אנשים שפשוט מגבילים את זה מראש.

• הוסף לסימניות
דמי סקיצות בתשלום מראש כתנאי להתחלת עבודה

הם יכולים להתחרט עוד, גם אם התחלת לעבוד,
אבל הדמי קדימה נשארים אצלך

ואת צריכה לומר זאת מראש.
וכמובן, ההזמנה בהתבסס על תיק עבודות שהם ראו, ואהבו את הסגנון

• הוסף לסימניות
ומה לעשות שהם שומעים על המחיר ומיד אומרים-תודה אבל זה גבוהה מדי...?
כבר קרה לי כמה פעמים שאחרי ששמעו את המחיר, לא חזרו...

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה המחירים שלך אבל כדאי שתבדקי את עצמך ביחס לרמת המקצועיות שלך ולממוצע בשוק (ראי מחירון פרוג).
אחרי שתהיי בטוחה שהמחירים שלך סבירים והוגנים אל תחששי מאנשים שלא חוזרים אלייך בגלל המחיר. זה רווח שלך!!!
בדרך כלל אנשים כאלה גם היו מגיעים אלייך היו מוציאים לך את הנשמה עד שהיית רואה מהם שקל כי הם ככל הנראה לא מעריכים את העבודה הרבה שמושקעת בגרפיקה.

• הוסף לסימניות
עדן - כל מילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה