כללי שאלה ן אילוס' מצבעוני לגווני אפור

• הוסף לסימניות
מישו בבקשה יכול לעזור לי קצת דחוף (סליחה שאני אומרת דחוף...;))
איך אפשר להפוך תמונה וקטורית לצבעוני לגרייסקל (גווני אפור) בקלות ובצורה יפה בלי לשבת לצבוע פריט פריט
תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים!:)

• הוסף לסימניות
בחירת הכל (כונטרול A) פילטר>צבעים> המרה לגוני אפור

• הוסף לסימניות
Edit > Edit Colors > Convert to Grayscale

• הוסף לסימניות
אני לא רואה ב'עריכה'

קבצים מצורפים

• Fotosearch_050-C [
    KB 847.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ונראה לי שאצלי אין מה שיש אצלך...

קבצים מצורפים

• 600.jpg
    KB 76.7 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לאלו שעובדים לא על CS3 אני לא יודע אם יש האופציה הזה
בדקתי זה על CS2 וזה לא עובד, אבל על CS3 זה עובד

• הוסף לסימניות
ב CS2 יש את זה אם אני לא טועה ב-
EFFECT>COLOR

• הוסף לסימניות
זה מה שיש בCS2

זה מה שיש בCS2

קבצים מצורפים

• 01.JPG
    KB 160.8 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
הבנתי בפעם הראשונה.
:)

• הוסף לסימניות
סליחה טעיתי, ב-CS2 זה נמצא ב-
filter>colors>convert to grayscale

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 143.3 · צפיות: 5

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה