שאלה נואשת-

• הוסף לסימניות
למי אפשר לפנות בתלונה נגד ביטוח לאומי? מדובר בהתעללות ביוקרטית ומשוללת היגיון של למעלה מחצי שנה.

*************************** טוענת שהעניין לא בתחום התמחותה.

• הוסף לסימניות
וווווווווואאאאאאיייי אני פשוט מזדהה עם כל מילת יאוש.
אני סייימתי מסכת כזו ממש לפני שבוע. זה היה סיוט מתמשך ובלתי נגמר, שום חלק של המוסד הזה לא מקושר לחברו. אין קשר בין המענה הטלפוני (חברת כח אדם :mad:)- להיכן שמתקבלים הפקסים, לסניף שאליו אתה הולך, למשרד הראשי (שעד אליו הגעת כדי לנסות לסדר דבר מזערי ופשוט שאתה מנסה כבר חודשים לעשות!!!) למחלקת גביה, למחלקה שאמורה להסדיר סילוקי חוב. פשוט כשל ע-צ-ו-ם!!!!

המצחיק הוא שכשנסעתי לשם כל מי ששאלתי היכן ביטוח לאומי, החל מנהג המונית וכלה בעוברי אורח שהסבירו לי איך ללכת, הפטירו למולי: "אה גם את בהתנהלות בלתי נגמרת איתם? הם נוראיים בקטע הזה!"- עד כדי כך!

ואכן כך באמת התוודעתי לעובדה שהיה עליהם סדרת כתבות לא מחמיאה באחד העיתונים הכלליים- כשהסדרה מתמשכת כבר כמה וכמה שבועות וחושפת עוד ועוד תקלות עם המוסד הזה.

אם את מגישה תלונה אני בשמחה אוכל לצרף גם את שלי (למרות שב"ה אני אחרי הסיפור הבלתי נגמר הזה).

• הוסף לסימניות
למבקר המדינה.
אני שלחתי לו בעבר תלונה על משרד הרווחה בעירנו שדחה את אימי בהלוך ושוב ולא טיפל באבי- חולה אלצהיימר, באותו יום התקשרו מהרווחה לאימי, התרפסו ודיברו וסדרו הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;846783:
וווווווווואאאאאאיייי אני פשוט מזדהה עם כל מילת יאוש.
אני סייימתי מסכת כזו ממש לפני שבוע. זה היה סיוט מתמשך ובלתי נגמר, שום חלק של המוסד הזה לא מקושר לחברו. אין קשר בין המענה הטלפוני (חברת כח אדם :mad:)- להיכן שמתקבלים הפקסים, לסניף שאליו אתה הולך, למשרד הראשי (שעד אליו הגעת כדי לנסות לסדר דבר מזערי ופשוט שאתה מנסה כבר חודשים לעשות!!!) למחלקת גביה, למחלקה שאמורה להסדיר סילוקי חוב. פשוט כשל ע-צ-ו-ם!!!!

נכון, נכון, נכון!!!!!!! זה בדיוק הנושא!!!!!

נכתב ע"י לשם שינוי;846783:
אם את מגישה תלונה אני בשמחה אוכל לצרף גם את שלי (למרות שב"ה אני אחרי הסיפור הבלתי נגמר הזה).

אבל למי להגיש.... עורך דין וגמרנו??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתאליז;846791:
למבקר המדינה.
אני שלחתי לו בעבר תלונה על משרד הרווחה בעירנו שדחה את אימי בהלוך ושוב ולא טיפל באבי- חולה אלצהיימר, באותו יום התקשרו מהרווחה לאימי, התרפסו ודיברו וסדרו הכל.

?????
יאללה, תני מייל....:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;846796:
אבל למי להגיש.... עורך דין וגמרנו??

האמת שאם הייתי יודעת למי להגיש הייתי עושה זאת בעיתו ובזמנו. הבעיה היא שאני לא ידעתי...

אגב, בשלב שהגיעו מים עד נפש (למה לא לפני?????:mad:) פניתי להקב"ה שיסדר את זה. וזה כצפוי, עבד! :)
נסי והוושעי :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;846807:
האמת שאם הייתי יודעת למי להגיש הייתי עושה זאת בעיתו ובזמנו. הבעיה היא שאני לא ידעתי...

אגב, בשלב שהגיעו מים עד נפש (למה לא לפני?????:mad:) פניתי להקב"ה שיסדר את זה. וזה כצפוי, עבד! :)
נסי והוושעי :p

זהו, רק מעניין אותי מי יהיה השליח.... לבד הם כנראה לא מסוגלים לקלוט....:confused:

• הוסף לסימניות
ביטח לאומי יש הנציג של דגל התורה שהוא תותח בביטוח לאומי קוראים לו הרב גולדנטל גר בקרית הרצוג

מתקשרים למשרדי דגה"ת בבני ברק ומבקשים שהוא יחזור טלפוני או קובעים פגישה אני אישי בזכותו הצלחתי להוציא 7000 ש"ח מהם

• הוסף לסימניות
אני ג"כ ממליצה בחום על הרב גולדנטל מדגל התורה. נעזרתי בו לפני מספר שנים מול ביטוח לאומי.

• הוסף לסימניות
הרב גולדנטל - דמות משכמה ומעלה!

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על הרב גולדנטל!
מתמצא בכל מכמני הטפסים ובכלל, הייעוץ שלו מעולה ושווה להגיע גם מחוץ לעיר!

• הוסף לסימניות
גם אני ממליץ על גודנטל איש מיוחד.

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהי שתבעה אותם בתביעות קטנות. (כמובן, אחרי היתר מרב)
קיבלה, ובגדול!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;846915:
אני מכירה מישהי שתבעה אותם בתביעות קטנות. (כמובן, אחרי היתר מרב)
קיבלה, ובגדול!

אכן, חברתי במר יאושה פתחה תיק בתביעות קטנות, ותוך כמה ימים הם הכניסו לחשבונה את הכסף(כנראה מיד כשקבלו מהם את ההזמנה).

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל היתר ללכת לתביעות קטנות (בד"כ מתירים נגדם כי אין שום דרך לחייב אותם בדין תורה), לעשות חשבון של הסך הכולל שמגיע לך מהם שנשלל ממך, להוציא את האישורים הרלוונטיים (זכאות וכו') ולנסח כתב תביעה בו את מפרטת מה הם חייבים לך וכיצד זה נשלל ממך(זה בלי עורכי דין וגם להם אסור להביא עורך דין למרות שהם מסתמא ינסו ואז את רק כותבת שזה לא לפי הנהלים של תביעות קטנות ואוסרים עליהם להשתמש בעו"ד). את מחכה לדיון ובדיון טוענת את הטענות שלך עם פירוט הסכום שמגיע לך ומקבלת פסק דין שהם חייבים להפקיד לך אותו.

לפני כן תחשבי אם זה סכום ששווה את הטרטורים האלה, אני עשיתי את זה בשביל 7,000 שקל וקיבלתי אותם, לא יודעת אם הייתי חוזרת על התהליך המתיש הזה כי זה גם דורש המון סבלנות, והרבה המתנה לדיונים וניירות להביא. מה שכן הם נחמדים אלי מאז מאוד ומשתדלים לא להמציא לי "חובות" לקזז מהקצבת ילדים כמו שהיה עם הקיזוז המוטעה של ה 7,000 שקל במשך כמה שנים שהסתבר שבכלל לא הייתי חייבת אותם והם היו צריכים להחזיר לי הכל.

בטיפול ישיר מולם לא הייתי מצפה להרבה ישועות ובטח לא דרך מרכז המידע שיושבות שם פקידות שיש להם גישה למספר תעודת הזהות שלך והשאר נשלח ל"בירור בסניף", ככה לא צריך להתעצבן שהטיפול לא מגיע לעולם. כל זה מהתנהלות של כמה שנים מולם בכמה נושאים.

אישית לא שמעתי על הרב שמטפל בנושאים האלה אבל אם אנשים נעזרו בו נסי את זה גם אולי זה יותר פשוט מלתבוע.

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
אני נעזרתי בתחומים דומים במדור "טעון טיפול" של המודיע.
הטיפול היה מהיר, חלק, והם הצליחו איפה שאני נכשלתי 7 חודשים!
מדור צרכנות - המודיע: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
בוקר טוב

קראתי את האשכול ומזדהה עם הרבה ממה שנכתב כאן.

אל תהיו בטוחים שביטוח לאומי נבהל מכל מי שתובע אותם לבית משפט, יש לי מקרים של לקוחות שלי שגם הפסידו בבית משפט מול ביטוח לאומי, וטרטורים שנמשכו שנים.

הפקידים בביטוח לאומי לא תמיד נותנים את המידע המלא והמקיף כמו מייצג אישי.

פקידה בגבייה לא תמיד יודעת איך מתנהלים הדברים בנושאי אמהות וכדו'.

במענה הטלפוני המצב חמור בהרבה, זה חברה חיצונית שיש להם מידע מאוד מוגבל על הפונה, והידע שלהם הוא ג"כ מינימאלי.

הייתי מציע קודם לבדוק מול איש מקצוע שהוא גם מייצג, שיוכל לראות בעצמו את הנתונים לפני שפונים לבתי משפט או אמצעים אחרים.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה