כללי שאלה נוספת בקשר לבלנק

• הוסף לסימניות
מה הקטע לפתוח אשכול על זה?

• הוסף לסימניות
מה הבעיה בזה?
לא הבנתי
אני חדשה בפורום
אולי תסביר לי מה הנהלים בפתיחת אשכולות?

• הוסף לסימניות
שום בעיה.
אבל יש שם דיון על הבלנק, למה לא לשאול שם את השאלות?

• הוסף לסימניות
למה שאנשים ידעו שיש שם התפתחות של עוד שאלות?
הם פתחו את האשכול פעם אחת ענו, חוו את דעתם וזהו?
מדוע שיכנסו לשם שוב?

• הוסף לסימניות
שומע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י indigo1212;85845:
למה שאנשים ידעו שיש שם התפתחות של עוד שאלות?
הם פתחו את האשכול פעם אחת ענו, חוו את דעתם וזהו?
מדוע שיכנסו לשם שוב?

נראה לי שאת לא מבינה,
כשתכתבי שם תגובה אפי' מס' 50 זה ישר יקפיץ את האשכול לראש העמוד הראשון ולכן כולם ידעו שנוספה תגובה ויסתכלו.
אגב, אצלי הלינק חסום ומעלה לי תיבה להירשם וסיסמה וכו' מה זה?

• הוסף לסימניות
אבל היא צודקת, אפילו שזה קופץ אתה לא כל כך מעונין במשהו שאתה יודע תוכן שלו

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון.

שתקפיץ את האשכול ותשנה את הכותרת ל: "שאלה נוספת בקשר לבלנק"...

אפשר לשנות את כותרת האשכול כשעומדים מחוץ לאשכול ודבל קליק ליד הכותרת. בשורה של הכותרת, אבל מצד שמאל במרחק קצת.

• הוסף לסימניות
העיקר לחסוך מקום בפרוג....
סתם, זה נכון וצודק, כי אני בכלל לא יודעת על מה מדובר, ומי שכבר התעניין, מעניין אותו לראות את המשך ההתפתחויות, מה הגיבו אחרים, מה חשבו על דעתו וכו' והוא נכנס שוב ורואה, וכך עושים כולם (כשמעלים סקיצה שניה, תיקונים וכו')
ומי שלא בכלל לא מבין מה את רוצה ממנו, ובטוח שלא יכנס....
בכל אופן, ברוכה הבא, והרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י באלמעלה;85878:
אגב, אצלי הלינק חסום ומעלה לי תיבה להירשם וסיסמה וכו' מה זה?

תמחקי את הקוקיז.
זה קרה לי פעם, שאלתי את המנהלים וזה מה שאמרו לי וזה אכן עזר לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;85955:
אפשר לשנות את כותרת האשכול כשעומדים מחוץ לאשכול ודבל קליק ליד הכותרת. בשורה של הכותרת, אבל מצד שמאל במרחק קצת.

זה אפשרות רק למנהלים.

• הוסף לסימניות
תרגיעו חברה, לא עניתם לשאלה,
אז אני הראשונה שאענה לך, אז ככה, זה באמת נראה נוף קצת פסטורלי (מיד שמתי לב לזה)
אם כי מיזגת אותו ממש יפה כך שזה לא היה נורא בכלל,
אני אישית הייתי שמה תמונה פחות צבעונית ויותר גרפית,
נראה לי מתאים יותר לבי"כ
ושוב, פשוט יפה
עלי והצליחי....

• הוסף לסימניות
חן, תשובה מפורטת. חן חן.
לפעמים אנשים שואלים שאלה, ומעדיפים לא לקבל אישור על הבעיה שלהם.
וזה לבד שלא עונים להם, מחזק אצלם את ההרגשה שזה בסדר גמור, והשאלה מיותרת.
(הם רוצים אישור לנחיתיות/חוסר בטחון עצמי/אמונה בעבודה. ואם לא מתייחסים לזה, הבטחון עצמי מתגבר)

עכשיו יגיע תגובה, שבאמת באמת רצו לקבל תשובה אמיתית.
ונכון, באמת רצו. כי לא מאמינים מספיק בעבודה ו/או שרוצים להאמין יותר/להנות יותר מעבודה מוצלחת.

• הוסף לסימניות
שילבת את התמונה יפה
הייתי נותן גוון אחיד קרם לכל התמונה בHUE SATURATION-COLORIZEכדי לא לצעוק יותר מידי, יש קצת שייכות בזה למשרד נסיעות ולא לארגון תורני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה