שאלה סלולרית

• פותח הנושא dizi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך מעבירים אנשי קשר ממכשיר למכשיר? - אני מתכוונת דרך כרטיס הזכרון. איך שומרים את זה על הכרטיס, ואיך מעתיקים את זה למכשיר אחר כך שזה יסונכרן כמו שצריך?
יש לי מכשיר נוקיה 6700 ואני צריכה להעביר לנוקיה E73.
תודה.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל חברות הסלולר יש להם אופציה להעביר.
את פשוט נכנסת לאחת מהחברות (או איפה שאת מנויה) ותבקשי להעביר אנשי קשר ממכשיר אחד לשני והם עושים את זה.
לי עשו את זה פעם ללא בעיות.

אופציה שניה פשוט תעתיקי את אנשי הקשר מהזיכרון לSIM ותכניסי את הSIM למכשיר החדש ותעבירי את אנשי הקשר לכרטיס הזכרון בחדש

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י system;588450:
בדרך כלל חברות הסלולר יש להם אופציה להעביר.
את פשוט נכנסת לאחת מהחברות (או איפה שאת מנויה) ותבקשי להעביר אנשי קשר ממכשיר אחד לשני והם עושים את זה.
לי עשו את זה פעם ללא בעיות.

אופציה שניה פשוט תעתיקי את אנשי הקשר מהזיכרון לSIM ותכניסי את הSIM למכשיר החדש ותעבירי את אנשי הקשר לכרטיס הזכרון בחדש

בהצלחה
אהבתי את הגישה בלי לסבך דרך סינכרון במחשב פשוט וקל

• הוסף לסימניות
אם אתם משתמשים במכשיר כזה, הכי כדאי לסנכרן מול גוגל.
פעם אחת מתאמצים ומעתיקים הכל לאנשי קשר בגימייל, ואח"כ כל מכשיר חדש מסנכרנים מול גוגל ומיד יש את כל אנשי הקשר.

• הוסף לסימניות
הפיתרון של הסינכרון מול גוגל או מול OUTLOOK עדיף , בגלל שדרך הסים אתה מאוד מוגבל במספר התווים והשדות של כל שם - במיוחד בעברית. ההגבלה תלויה בדיוק בסוג של הסים ובגודל ה K שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה