כללי שאלה | עגולים הדרגתיים

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנה וכיצד יוצרים מעיגול כדורי מברשת כך שבתחילת המסלול תיהיה גדולה ואח"כ תקטן בהדרגה?
כדוגמת זאת:
http://www.prog.co.il/attachment.php?attachmentid=3239&d=1198365293

שימו לב שהעגול אינו עשוי מצבע אחד לכן המברשות בפוטושופ אינן מספקות
לעומת זאת באילוס לא ידוע לי על ההדרגתיות בגודל לפי המסלול

• הוסף לסימניות
נראה לי שבכל תוכנה וקטורית זה אפשרי.
בקורל ודאי. תיכף אבדוק מה קורה באילוסטרייטר.

• הוסף לסימניות
באילוסטרייטר אני לא יודע.
אבל אתה יכול לעשות בלנד, מקטן לגדול בחצי צורה, ואח"כ לשכפל לצד השני.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון עושים 'בלנד' בין עיגול קטן לגדול
אחר כך בוחרים את העיגולים עם ההמסלול ביחד

ומקישים על object>blend>replacespine

במסלול סגור (עיגול למשל) עדיף לחתוך את המסלול באמצע עם כלי המספרים כדי שיהיה התחלה וסוף והבלנד יתפזר באופן שוה על המסלול

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אה, כעת אני רואה שאתה רוצה שזה יהיה גדול ואחר כך קטן ושוב גדול. זה באמת מצריך שכפול לדעתי.

• הוסף לסימניות
אין באמת אפשרות לעצור את הבלנד באמצע כמו בקורל?

• הוסף לסימניות
פרוג
תודה רבה אין מילים על מהירות התגובה
זו באמת הדרך
רק שזה לא כל כך מסתדר לי העגול הגדול והקטן ברגע שאני עושה להם בלנד הם עצמם נהיים חצי שקופים
משהו לא ברור....
נראה מה לעשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה