- הוסף לסימניות
אשמח למענה ממי שיודע בודאות את התשובה...
היינו חולים בקורונה לפני כשנה, ורק חלק מהילדים התגלו כחיוביים
(בדקנו ממש בהתחלה את כולם, וחלק מהילדים יצאו שליליים, לא שמרנו על בידוד מהם, היינו כולם יחד בבידוד בבית,
לכן כמעט וודאי שהם גם היו חולים, לא חשבנו אז שכדאי לבצע עוד בדיקות עד שיצאו חיוביים, כדי שירשמו כמחלימים.....)
היום יש רק לחלק מהילדים תו ירוק- רק לאלו שהיו חיוביים.
עכשיו הת"ת מבקשים שכולם יבצעו בדיקות סרולוגיות, כדי שהלימודים ימשכו כסדרם, כי להערכתם הרבה ילדים מחלימים ולא יודעים.
השאלה שלי היא האם כדאי שגם הילדים המחלימים יעברו את הבדיקה הסרולוגית?
מצד אחד- אני רוצה שיעברו שנדע אם יש להם עדיין נוגדנים.
מצד שני- וזה השאלה שלי- אני מפחדת שאם יתגלה בבדיקה שכבר אין נוגדנים- אולי יתבטל להם אוטומטי התו הירוק שיש להם- כי הם מחלימים?
בקיצור: מישהו יודע אם בדיקה סורולוגית שמחלים עושה ויוצאת שלילית- מבטלת לו את התו הירוק?
היינו חולים בקורונה לפני כשנה, ורק חלק מהילדים התגלו כחיוביים
(בדקנו ממש בהתחלה את כולם, וחלק מהילדים יצאו שליליים, לא שמרנו על בידוד מהם, היינו כולם יחד בבידוד בבית,
לכן כמעט וודאי שהם גם היו חולים, לא חשבנו אז שכדאי לבצע עוד בדיקות עד שיצאו חיוביים, כדי שירשמו כמחלימים.....)
היום יש רק לחלק מהילדים תו ירוק- רק לאלו שהיו חיוביים.
עכשיו הת"ת מבקשים שכולם יבצעו בדיקות סרולוגיות, כדי שהלימודים ימשכו כסדרם, כי להערכתם הרבה ילדים מחלימים ולא יודעים.
השאלה שלי היא האם כדאי שגם הילדים המחלימים יעברו את הבדיקה הסרולוגית?
מצד אחד- אני רוצה שיעברו שנדע אם יש להם עדיין נוגדנים.
מצד שני- וזה השאלה שלי- אני מפחדת שאם יתגלה בבדיקה שכבר אין נוגדנים- אולי יתבטל להם אוטומטי התו הירוק שיש להם- כי הם מחלימים?
בקיצור: מישהו יודע אם בדיקה סורולוגית שמחלים עושה ויוצאת שלילית- מבטלת לו את התו הירוק?
הנושאים החמים