דרוש מידע שאלה על גז צחוק

• הוסף לסימניות
ילד שעתיד לעבור טיפול שיניים בגז צחוק-
האם עליו להיות בצום לפני כן?
תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי - כן.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי (תמיד כדאי לברר קודם במרפאה)
אין צורך בצום מיוחד.
רק לא לאכול דברים 'כבדים' שעתיים קודם.
מעדן או יוגורט, אפשרי.

• הוסף לסימניות
זהו, שכעת אין מרפאה...ואני רוצה לדעת כבר עכשיו מראש כיצד להערך.

• הוסף לסימניות
ואוו התלבלבתי לגמרי...

מתוך אתר הכללית
יש להימנע מארוחה כבדה וממוצרי חלב בשעות שלפני הטיפול, על מנת למנוע בחילות והקאות. גז הצחוק נשאף במהלך הטיפול דרך מסכה שמונחת על האף, לכן יש לוודא שהילד אינו מגיע לטיפול כשהוא מנוזל ויכול לנשום דרך האף.

• הוסף לסימניות
הכנות שיש לעשות לקראת הטיפול?
יש להימנע מארוחה כבדה וממוצרי חלב בשעות שלפני הטיפול, על מנת למנוע בחילות והקאות. גז הצחוק נשאף במהלך הטיפול דרך מסכה שמונחת על האף, לכן יש לוודא שהילד אינו מגיע לטיפול כשהוא מנוזל ויכול לנשום דרך האף.

• הוסף לסימניות
היום הבן שלי עבר טיפול שיניים בגז צחוק. ההנחיה: 5 שעות לפני הטיפול לא לצרוך מוצרי חלב. צום- 3 שעות לפני הטיפול, שתיית מים בלבד מותרת.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
במרפאה ביקשו מאיתנו צום של שעתיים, מים אפשר אבל רק מעט. גז צחוק עלול לגרום לבחילה
ועדיף לא לאכול שום דבר כבד גם לפני הצום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה