עזרה שאלה על דרכונים?

• הוסף לסימניות
@א.ש! אני גם אשמח לעזרה
אם תוכלי לשלוח לי הודעה בפרטי
תודה!

• הוסף לסימניות
הלכנו היום על הבוקר לסניף בב"ב.
אז ככה:
בהתחלה היה מאד מאד עמוס, המון אנשים שהגיעו בלי תור וכמובן שלא נתנו לאף אחד. לקראת 10:00 בערך התחיל טיפה יותר להרגע וכבר היה הרבה פחות אנשים (משהו כמו 50) ואז היה עם מי לדבר. לדרכון הם לא נותנים, כך שלא היתה ברירה ואמרנו שהגענו לחידוש ת.ז. ואז הכניסו אותנו סוף סוף ועשינו דרכון צ'יק צ'אק.
בקיצור, אפשר לבוא בלי תור אבל להתאזר בהמון סבלנות ואורח רוח זה יכול לקחת גם כמה שעות אבל בסוף בעז"ה תצאו עם הדרכון המיוחל.
בהצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לעזרה דחופה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

• הוסף לסימניות
@א.ש! אני כבר מנסה הרבה הרבה זמן להזמין תור בירושלים אם תוכלי לשלוח בפרטי תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
@א.ש! יש מצב שאת עוזרת לי להשמין תור בבית שמש או ירושלים ?
אני מנסה כמה ימים ולא מצליחה

• הוסף לסימניות
אני גם מנסה להשיג
אשמח אם תחזרי אלי
(שלחתי לך באישי)

• הוסף לסימניות
מי שצריך תור אוכל לעזור בתשלום
ניתן לשלוח מייל visavisanot שטרודל גימייל נקודה קום

• הוסף לסימניות

א.ש!

הי אשמח לדעת אם את עוזרת לסדר תור לדרכון אמריקאי(יש לי אזרחות)
אין תורים באתר!
אשמח אם תפני אלי באישי אין לי פרימיום תודה!

• הוסף לסימניות

א.ש!

הי אשמח לדעת אם את עוזרת לסדר תור לדרכון אמריקאי(יש לי אזרחות)
אין תורים באתר!
אשמח אם תפני אלי באישי אין לי פרימיום תודה!
ניתן לקבל אצלי תורים מהירים גם לדרכון אמריקאי בתשלום
במייל visavisanot שטרודל גימייל נקודה קום

• הוסף לסימניות
@א. ש. אשמח אם תיצרי קשר בפרטי, ניסיתי לתפוס תור, הראשון שפנוי הוא בתחילת יולי...
תודה מראש

• הוסף לסימניות

את יכולה לעזור לי בהזמנת תורים לדרכון SHANI1234 אין לי הודעה פרטית​

מי יודע תוך כמה זמן מגיע דרכון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה