כללי שאלה על הדגשים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם באינדיזיין CS3 יש אפשרות ליבא טקסט מוורד וכל ההדגשים ישארו מסומנים??
אם כן איך אני עושה את זה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י evelin;726312:
האם באינדיזיין CS3 יש אפשרות ליבא טקסט מוורד וכל ההדגשים ישארו מסומנים??
אם כן איך אני עושה את זה??

איזה הדגשות נמצאות? בכלליות יש להכין כל שינוי בקובץ וורד בסגנון תו או פסקה מתאים. ולעשות ייבוא לאנדזיין.( ולא העתק הדבק)

• הוסף לסימניות
צריכים להביא לי טקסט מקלדנית,
בד''כ מה שהביאו לי עד היום זה הדגשים שמסמנים ב-B ליד הנטוי וכו'
האם אני צריכה לבקש מהקלדנית להגדיר משהו מיוחד בוורד ?
אני ממש חדשה באינדיזיין וכשאני מנסה לייבא טקסט הוא מופיע לי כברירת מחדל ללא שום הגדרה מיוחדת ואז אני צריכה להגדיש ידנית תוך כדי חיפוש מקובץ לקובץ..
מקווה שהובנתי.. יש פתרון? זה יחסוך לי המוווווון.תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י evelin;726330:
צריכים להביא לי טקסט מקלדנית,
בד''כ מה שהביאו לי עד היום זה הדגשים שמסמנים ב-B ליד הנטוי וכו'
האם אני צריכה לבקש מהקלדנית להגדיר משהו מיוחד בוורד ?
אני ממש חדשה באינדיזיין וכשאני מנסה לייבא טקסט הוא מופיע לי כברירת מחדל ללא שום הגדרה מיוחדת ואז אני צריכה להגדיש ידנית תוך כדי חיפוש מקובץ לקובץ..
מקווה שהובנתי.. יש פתרון? זה יחסוך לי המוווווון.תודה.

עייני נא פה: http://help.adobe.com/he_IL/InDesig...Sa285fff53dea4f8617383751001ea8cb3f-6f41.html

למעשה יש לבקש לסמן באופן ברור כל דבר. לא משנה איך.
הכי פשוט זה על ידי סגנון תו, בקשי שכל הדגשה תהיה בסגנון תו מסוים.
כל.ציטוט סגנון תו אחר,
ציטוט של פסקה שלמה- סגנון פסקה.
אני מדבר על סגנונות וורד!
אחר כך יבאי על ידי קונטרול d את קובץ.הוורד עם כל הסגנונות.

• הוסף לסימניות
כשמייבאים את הקובץ נפתח לך חלון, ובו את יכולה להגדיר אם הטקסט יגיע עם הסגנונות והעיצובים או בלעדיהם. תבחרי שישאיר את העיצובים המקוריים, ואז תוכלי להחליף אותם בבת אחת למה שתרצי על ידי חיפוש והחלפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה