כללי שאלה על הinterface בתוכנות אדובי cs3

• הוסף לסימניות
יש מישהו שעובד איתי שעושה "שידוד המערכות" בכל פעם שהוא עובד על המחשב שלי, הוא מערבב את כל הinterface של התוכנות. (לדוגמא תיבת הכלים הוא מזיז ימינה וכדו').

אני יודע שאדובי הכינו פתרון לזה אבל אני לא יודע איך, אז השאלות שלי:

1) איך אני יכול לאפס ולהגדיר שיהא הכל כמו בפעם הראשון שפתחתי התוכנה?

2) ואז, איך אני יכול לשמור interface משל עצמי, שבכל פעם שהלה מערבב התוכנה, אני יכול בלחיצה אחת לקבל התוכה כפי נוחיות שלי.

תודה על העזרה.

• הוסף לסימניות
אם הבנתי אותך נכון אתה מתכוון ל:
Workspace

פשוט מאוד:
window / workspace / save workspace

• הוסף לסימניות
ובין הדברים זה גם הברירת מחדל של התוכנה...

וכדאי לחזור לגמרי לברירת המחדל של התוכנה:
ctrl+shift+f8
ואולי גם על alt, אני כבר לא זוכר בדיוק...

• הוסף לסימניות
ונתנו!
אין לי מספיק אצבעות, אולי עם הרגלים....

• הוסף לסימניות
:)
כל אינדיזיין מבוסס על אלט+שיפט...:)

• הוסף לסימניות
ונתנו, מסתפק במועט, הנה רק אצבע אחת...

wink1.gif

• הוסף לסימניות
נדבר כשכל החבילה תגיע אליך...;)

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על קיצורי דרך.. אפתח אשכול עם רשימת קיצורי דרך בה כל אחד יכתוב את קיצוריו האישיים והכלליים בהם הוא משתמש (חוץ מCopy & Paste)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה