שאלה על לוח גרפי

• הוסף לסימניות
בקשו ממני לשאול ואני שואלת תוכי :
אם יש מחשב נייד עם מסך מגע אפשר לקנות עט גרפי טוב ולהפוך אותו למעיין סינטיק?

• הוסף לסימניות
משטחי המגע עובדים על חום האצבע.
לא נראה שיש אפשרות לעט.

• הוסף לסימניות
מחשב רגיל עם מסך מגע, או טאבלט לא יכול להפוך למסך שטוב לציור, אא"כ משתמשים בעט סטילוס, שמדמה את תנועת האצבע.
הדימוי בסטילוס לא ניחן ברגישות ללחץ בכלל - אין כזה דבר, אני חושב. רק ברגישות למהירות, כלומר, תצייר מהר, הקו יהיה דק, או שתחילת הקו דקה ואמצע הקו עבה. אפשר לצייר בהם, והגעתי בעצמי לתוצאות נחמדות - אי אפשר לצייר בהם דברים מקצועניים - רק ציירי על מעולים ומנוסים יודעים לסחוט מטאבלטים יצירות יפות. לא מתחילים. ולא לעבודה שוטפת.

רק מחשבים מאד מסוימים עובדים כמו וואקום. 1 - וואקום עצמם יש להם דגם בשם companion שמשמש גם כמחשב \ טאבלט. עולה המון.
2- microsoft surface - מחשב \ טאבלט שיש לו עט שמיוחד לציור בעל רגישות ללחץ. חלום שלי אישית, גם יקר יחסית.
זה מה שאני יודע.

• הוסף לסימניות
בשמי ובשם השואל ,תודה רבה, רבה!

• הוסף לסימניות
תשובה לשאלה, הכי מפורטת שיש:
לא!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;1692991:
תשובה לשאלה, הכי מפורטת שיש:
לא!

טעות.
היצירות האלה - http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1303146&postcount=123
נעשו ב.... טאבלט! הן נעשו באצבע לשם פרסומת לאפליקצית ציור, ע"י האמן גורו פוג'יטה.
כלומר - אפשר ואפשר לצייר על מסך מגע דברים מופלאים. לא ברמת דיוק גבוהה, והמסורבלות תדרוש אימון רב אפילו לצייר מנוסה, אך בהחלט לא - לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה