- הוסף לסימניות
אני גם חשבתי ככהגם אם יש מקום שנותן
מקוון אל תלכי בחיים
חייב פרונטלי,
יש חלק טכני שאפשר אבל לא מעבר
זה פעמיים בשבוע לימודים בערב,
ותכלס היה הרבה יותר נח ללמוד בזום.
אני גם חשבתי ככהגם אם יש מקום שנותן
מקוון אל תלכי בחיים
חייב פרונטלי,
יש חלק טכני שאפשר אבל לא מעבר
את מדברת על פרוג?אני גם חשבתי ככה
זה פעמיים בשבוע לימודים בערב,
ותכלס היה הרבה יותר נח ללמוד בזום.
כןאת מדברת על פרוג?
את צודקת שלא צריך אדריכל בשביל לשרטט תוכניות מטבח.למה זה כזה סוד? מאמינה שאלה שאתה מתעסק איתן הן מעצבות
ולא זקוקות לתואר אדריכל שהוא בשביל מעטפת הבנין ויכולת חתימה על בניה של מבנים גבוהים וכו,
לא בשביל לשרטט תוכניות מטבח. זה 2 דברים
8 שנים (5 לימודים + 3 סטאז')התעודות של המכללות לא שוות הרבה זאת לא תעודת אדריכל באמת (שמצריכה תואר ראשון + התמחות, מסלול של 7 שנים באקדמיה), לא יוצאים משם אדריכלים אלא במקרה הטוב הנדסאי אדריכלות.
הקורסים כן עוזרים להתקצע בתחום 'תכלס'.
להבנתי בלתי אפשרי להתקצע בתחום כזה בלי ללמוד אותו ברצינות, קורס אינטרנטי יכול לתת העשרה נחמדה אבל לא באמת יהיה מקצוע.
מצטרפתאני מעצבת פנים שמתמחה בבתים פרטיים ומלווה את הלקוחות משלב הרעיון ועד סט תוכניות מלא לביצוע.
לגבי ההבדל בין אדריכלית למעצבת פנים:
אדריכלית מתעסקת בהיתרים, בתכנון החזיתות ובאלמנטים המבניים של הבית.
מעצבת פנים אחראית על כל "הכיף" של הפרויקט שזה חלוקת חלל נכונה, פתרונות פונקציונליים, בחירת חומרים, צבעוניות, תכנון תאורה, יצירת זרימה והרמוניה בין החללים והפיכת הבית למקום שנעים לחיות בו ביום-יום.
את ההכשרה שלי עשיתי בפרוג בקורס המקוון שלהם, וברמה המקצועית אני יכולה לומר בביטחון שהוא מהמקיפים והאיכותיים שיש.
אני רואה את זה גם דרך קולגות שלמדו במסגרות אחרות.
הרמה בפרוג גבוהה ודורשת השקעה אמיתית, ומכשירה לעבודה מקצועית בשטח
מהיכרות עם כמה אדריכלים (אמיתיים) אני חושב שהם בהחלט הרבה יותר מקצועיים מרוב ההנדסאים שאני מכיר.8 שנים (5 לימודים + 3 סטאז')
כשיוצאים עם תואר באדריכלות הפרקטיקה שואפת ל0.
פרקטיקה זה דבר שאפשר ללמוד מהשטח. את ההבנה האדריכלית, לעומת זאת, אי אפשר.מהיכרות עם כמה אדריכלים (אמיתיים) אני חושב שהם בהחלט הרבה יותר מקצועיים מרוב ההנדסאים שאני מכיר.
תלוי מה זה עיצוב? (יכול להיות גם משהו של כמה דקות)כל תגובה ותגובה שלכן מחכימה אותי! תודה רבה.
בעיצוב פנים-
כמה זמן לוקח בערך לשבת על עיצוב? (מייד אחרי שגומרים את הקורס בפרוג)
ומה בערך המחיר של מעצבת פנים מתחילה גובה? בתור עצמאית
צריך לזה סבלנות,והרבה.כל תגובה ותגובה שלכן מחכימה אותי! תודה רבה.
בעיצוב פנים-
כמה זמן לוקח בערך לשבת על עיצוב? (מייד אחרי שגומרים את הקורס בפרוג)
ומה בערך המחיר של מעצבת פנים מתחילה גובה? בתור עצמאית
היום יש כלים שמקלים על העבודה לא?צריך לזה סבלנות,והרבה.
למי שאין הרבה סבלנות לשבת על הכסא ולשרטט,לשרטט,לשרטט-זה פשוט לא בשבילה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים