יש לי מדיח כלים של בוש, איך אני מכניסה תבניות של תנור לתוכו. והאם אני צריכה ראש מתז?
ח חולי משתמש סופר מקצוען • 1/2/16 הוסף לסימניות #1 יש לי מדיח כלים של בוש, איך אני מכניסה תבניות של תנור לתוכו. והאם אני צריכה ראש מתז?
ג גולדס משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים • 1/2/16 הוסף לסימניות #2 תורידי את הסלסלה העליונה, ותעמידי את התבניום עם רווחים
ח חולי משתמש סופר מקצוען • 1/2/16 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י גולדס;1962118: תורידי את הסלסלה העליונה, ותעמידי את התבניום עם רווחים לחצ/י כדי להרחיב... האם אפשרי בלי ראש מתז.
נכתב ע"י גולדס;1962118: תורידי את הסלסלה העליונה, ותעמידי את התבניום עם רווחים לחצ/י כדי להרחיב... האם אפשרי בלי ראש מתז.
ח חולי משתמש סופר מקצוען • 3/2/16 הוסף לסימניות #4 האם אפשר להפעיל את המדיח בלי מגירה עליונה, או שאם מוציאים את המגירה העליונה צריך ראש מתז.
ג גולדס משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים • 3/2/16 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י חולי;1966022: האם אפשר להפעיל את המדיח בלי מגירה עליונה, או שאם מוציאים את המגירה העליונה צריך ראש מתז. לחצ/י כדי להרחיב... לא צריך - יש במדיח עצמו - החלק העליון שלו מתז מובנה במדיח והוא זה שמזרים את המים לחלק העליון, זהו הזרם החזק ביותר
נכתב ע"י חולי;1966022: האם אפשר להפעיל את המדיח בלי מגירה עליונה, או שאם מוציאים את המגירה העליונה צריך ראש מתז. לחצ/י כדי להרחיב... לא צריך - יש במדיח עצמו - החלק העליון שלו מתז מובנה במדיח והוא זה שמזרים את המים לחלק העליון, זהו הזרם החזק ביותר