שאלה על מהלך סגירה ב-Media Encoder בשילוב אפטר

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול:
כשאני סוגרת פרויקט של אפטר באדובי מדיה אנקודר (כמובן לאחר שמירה של הפרויקט)
האם אני יכולה לעבוד בנתיים באפטר על פרויקט אחר?
(וכן, האם כשאני משנה משהו בפרויקט שכעת נסגר באנקודר, ולא שומרת, זה מזיק לתהליך הסגירה?)

מעניין אותי להבין את התהליך, האנקודר בעצם מושך נתונים מקובץ האפטר השמור? או שהוא צריך את האפטר פתוח ודומם?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
האם אני יכולה לעבוד בנתיים באפטר על פרויקט אחר?
כן
(וכן, האם כשאני משנה משהו בפרויקט שכעת נסגר באנקודר, ולא שומרת, זה מזיק לתהליך הסגירה?)
לא
האנקודר בעצם מושך נתונים מקובץ האפטר השמור?
כן
או שהוא צריך את האפטר פתוח ודומם?
לא, הוא לא משתמש באפטר, אנקודר היא תוכנת קידוד ויצוא עצמאית.

• הוסף לסימניות
אם את לחוצה על הסגירה, קחי בחשבון שכשאפטר פתוח-
זה מאט את הרינדור באופן משמעותי!

• הוסף לסימניות
אם כבר אתן עונות לי כ"כ יפה ובסבלנות,
אני מעיזה להמשיך לשאול:

מה בעצם קורה אם האנקודר סוגר פרויקט באפטר,
ותוך כדי שהוא סוגר את הפרויקט באפטר, ומשנה שם משהו ושומרת.
זה לא מבלבל את האנקודר?
לפי מה הוא יסגור? לפי השמירה הקודמת?

• הוסף לסימניות
הוא סוגר לפי הנקודה שבה שלחת את הקומפו לייצוא.
ואגב, מנסיוני, מלבד זה שהסגירה באנקודר היא יותר נוחה מבחינת הפורמטים וגודל הקבצים, היא גם מונעת באגים לא ברורים שמתרחשים לפעמים בסגירה מאפטר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה