כללי שאלה על מחיר

• הוסף לסימניות
גרפיקאית מתחילה שאלה אותי כמה לקחת על עיצוב תמונת מחזור לחיידר?..

• הוסף לסימניות
תלוי בכמות העבודה כמובן
זה כולל שיפוץ של כל תמונה או רק שיבוץ?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שרק שיבוץ

• הוסף לסימניות
בין 300 ל- 400 ש"ח, מקווה שיתנו א"ז

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama;389713:
בין 300 ל- 400 ש"ח, מקווה שיתנו א"ז

לכל תמונה? נשמע מוגזם!!!....

תגידי הכל בסדר?
יש לך מושג כמה עבודה זה דורש?
גם גרפיקאית מתחילה ראויה לקבל שכר מינימום על עבודתה.

כתשובה לשאלה על המחיר אני אומר:
אמנם לא כתבת כמה ילדים בתמונה, זה יכול להיות בין 10 ל1000 אבל בכל אופן
אם מציעים פחות מ1000 ש"ח תעשי בחינם למען הפרסום וההתנסות, ואל תתבזי על "משכורת כזו".

• הוסף לסימניות
תמחור

אני עושה תמונת מחזור לבית ספר, משהו כמו 60 בנות, כולל צילום, עיצוב ושיבוץ ומרויחה בין 650-700 ש"ח תלוי בעלות ההדפסה.
(אוספת מכל בת 22 ש"ח, הדפסה בין 8-10 ש"ח), וזה שווה לי.
בסך הכל עובדים על עיצוב אחד ומדפיסים כמות. זה לא כזו עבודה רצינית.

• הוסף לסימניות
סליחה, שאלו על עיצוב, על העיצוב בלבד לכתת חיידר (לקחתי בחשבון עד 35 ילד) לא ישלמו יותר מ-400 לעיצוב בלבד!! לא דובר על הדפסה!

• הוסף לסימניות
נכון, את צודקת..
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה