בדגמים מסוימים המקלדת נשלפת ואפשר לקנות חדש- צריך לבדוק כל דגם לגופו.נשברו לי כמה מקשים
האם יש אפשרות לקנות?
לא, יש מחשבים שהמקלדת היא נשלפת תכתוב לי את המס' דגם ואנסה לברר לך.מה זה אומר נשלף?
הרי זה כל המחשב , לא?
איך מחליפים?בהחלט, ומומלץ להזמין מחו"ל מאתרים כגון אלי אקספרס כי אז יוצאים בזיל הזול (וגם במקרים רבים ניתן להשיג מקלדת עם עברית)
ולהחליף זה כלל לא מסובך
דבר ראשון צריך לדעת איזה דגם זהאיך מחליפים?
והאם יש לך קישור לאתר שאפשר להזמין ?
זה בבית אני בעבודהדבר ראשון צריך לדעת איזה דגם זה
תסתכל מתחת למחשב אמור להיות שם מדבקה עם מספר הדגם
איך מחליפים?
והאם יש לך קישור לאתר שאפשר להזמין ?
7949671310תביאו את דגם המחשב ובל"נ בעז"ה אביא קישור
הדגם הוא7949671310
SERVICE TAGׂ(S/Nׁ) 3NH11N2 MFG YR 2018 EXPRESS SERVICECODE
איפה אני קונה?הדגם הוא
Latitude 5590
פה יש הוראות איך להחליף את המקלדת (אני מאמין שיהיה ל @מאיר 4134 עוד מקורות)
Latitude 5590 Benutzerhandbuch | Dell Deutschland
www.dell.com
הדגם הוא
Latitude 5590
פה יש הוראות איך להחליף את המקלדת (אני מאמין שיהיה ל @מאיר 4134 עוד מקורות)
Latitude 5590 Benutzerhandbuch | Dell Deutschland
www.dell.com
אני צריכה מקלדת של מחשב דל e6430
אשמח לקישור ומידע
גם בזה צריך לקנות מדבקה בנפרד?או שזה מגי מוכן רק להחליף?בEBAY (מקלדת בעברית)
![]()
New Genuine Dell Latitude 5590 Hebrew Israeli Keyboard | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for New Genuine Dell Latitude 5590 Hebrew Israeli Keyboard at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים