קורונה שאלה על מקומות בדיקת קורונה באזור ירושלים/בית שמש

• הוסף לסימניות
אומרים וחוזרים ואומרים ומבטיחים ש'שינו את שיטת הבדיקות' ושזה לא כואב ולא פולשני ועדין ובסדר..
לא יודעת למה אצלנו עדיין זה על הפנים.
כן פולשני כן כואב כן חופרים!
הילד שלי כבר בטראומה מזה..
רוצה לדעת אם יש מקום שעושים בו בעדינות ולא דרך האף באזור ירושלים/בית שמש,
בהחלט שווה את הנסיעה
תודה!
(חברה שלי מבני ברק תיארה בדיקה של מטוש רק בלחיים הפנימיות, אפילו לא בגרון.)

• הוסף לסימניות
אני יודעת שעושים בכללית מי ששיך רמה ג אנני יודעת עם זה בעדינות או לא שיל למי שעוש ה את הבדיקה.בהצלחה רבה ובקלות.

• הוסף לסימניות
אני במאוחדת.. מישהו יודע?
תודה!

• הוסף לסימניות
במוקד של מאוחדת בר"ח המ"ג (מד"א) עשו בעדינות ממש.
כמו שחברתך מתארת - לחיים פנימיות, ופתח האף.
הופתעתי לטובה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
במוקד של מאוחדת בר"ח המ"ג (מד"א) עשו בעדינות ממש.
כמו שחברתך מתארת - לחיים פנימיות, ופתח האף.
הופתעתי לטובה.
תודה על המידע, את יודעת אם צריך תור לשם?

• הוסף לסימניות
כל מקומות הבדיקה של מאוחדת הם של מד"א,
איפה היית שבדקו רק בפה?
אצלינו במאוחדת- זה של מאוחדת, ובמוקדים של מדא זה מדא,
בכל פעם שהזמנו מדא עד הבית- (3 פעמים) בדקו לילדים (6 ומטה- לא ניסיתי יותר גדולים- חוץ ממני..) רק בפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה