עזרה שאלה על עליאקספרס- מכס-צירוף קניות-די דחוף!

• הוסף לסימניות
אני צריכה לבצע כמה הזמנות גדולות מעלי,
כמובן שבכל הזמנה לא אעבור את ה75$
רק שואלת, האם הם יכולים לצרף לי חבילות מכמה מוכרים ואז לחייב אותי במכס???
ועוד שאלה, הבנתי שיש אפשרות לבקש ממוכר שיכתוב על אריזה מחיר נמוך יותר וככה להזמין בסכום גבוה מ75$ . הולך?
תודה!!

• הוסף לסימניות
החוק היבש הוא שאם הקניות הם מאותו מוכר ותוך שלושה ימים מצרפים אותם.
לגבי מוכרים שונים אבל כולם מעלי אקספרס אני לא יודע.
לגבי לכתוב סכום נמוך עשיתי כמה פעמים, הולך טוב,
פשוט לבקש מהמוכר בצור קשר בעמוד המכירה לכתוב סכום נמוך או אפשר לכתוב גם בהודעה מוצמדת לעיסקה.

• הוסף לסימניות
יש מצב לאיחוד חבילות
לפני פסח עשיתי 3 הזמנות אצל מוכרים שונים ואיחדו לי את החבילות.
הסך הכולל היה פחות מ 75 דולר..

• הוסף לסימניות
אני צריכה לבצע כמה הזמנות גדולות מעלי,
כמובן שבכל הזמנה לא אעבור את ה75$
רק שואלת, האם הם יכולים לצרף לי חבילות מכמה מוכרים ואז לחייב אותי במכס???
ועוד שאלה, הבנתי שיש אפשרות לבקש ממוכר שיכתוב על אריזה מחיר נמוך יותר וככה להזמין בסכום גבוה מ75$ . הולך?
תודה!!
מאחדים גם מכמה מוכרים

• הוסף לסימניות
האם הם יכולים לצרף לי חבילות מכמה מוכרים ואז לחייב אותי במכס
לא מאחדים חב' מעל סכום של 75$.

מחיר נמוך יותר וככה להזמין בסכום גבוה מ75$ . הולך?
בדרך כלל המוכר כותב סכום נמוך..
ניתן כמובן לבקש אבל במקרה שנתפס תצטרכו לשלם או להחזיר את החב'.
90% עובר בשלום..

• הוסף לסימניות
כמה זה בכלל המכס?
איך זה עובד?
אפשר לבדוק בכל זכות
בעיקרון מ75 דולר עד 500 דולר כולל עלות משלוח משלמים רק מע"מ שזה תוספת 17% אבל משלמים רק על עלות המוצר עצמו ולא על המשלוח (לדוגמא חבילה ב50 דולר עם משלוח ב25 דולר מצטרפים יחד ל75 דולר וחייבים במע"מ, אבל המע"מ הוא רק על 50 דולר וה25 של המשלוח פטור ממע"מ)
יותר מ500 דולר זה כבר חייב במכס וזה כבר כללים אחרים שלא זוכר בדיוק.

• הוסף לסימניות
תעשה הזמנה מכמה מיילים
את זה בטוח לא מאחדים

• הוסף לסימניות
אפשר לבדוק בכל זכות
בעיקרון מ75 דולר עד 500 דולר כולל עלות משלוח משלמים רק מע"מ שזה תוספת 17% אבל משלמים רק על עלות המוצר עצמו ולא על המשלוח (לדוגמא חבילה ב50 דולר עם משלוח ב25 דולר מצטרפים יחד ל75 דולר וחייבים במע"מ, אבל המע"מ הוא רק על 50 דולר וה25 של המשלוח פטור ממע"מ)
אבל אם המוצר עצמו עובר את ה75 דולר משלמים מע"מ גם על המשלוח,
נניח מוצר שבסך הכולל עולה 150 דולר
80 דולר המוצר עצמו ו70 דולר המשלוח המע"מ יהיה על כל ה150 דולר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה