שאלה על פריסטים מוכנים לטקסט באפטר

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מעונינת להשתמש בפריסטים של טקסט המובנים באפטר.
בעבר היה לי גרסה cs6 שאינה תומכת עברית,
הייתי מקלידה רגיל ואז בscale הופכת ל100- וגם בתוך האנימציה מורידה את הscale ל100-
ואז כשהייתי שמה את הפריסט-
אוטומטית גם הוא היה מתהפך והופך למימין לשמאל- עברית.
עכשיו עדכנתי לcc2017 והעברית מובנית לי,
לכן אני מקלידה בעברית,
וכשאני שמה את הפריסט- הוא מגיע לי בכיוון אנגלית.
מה אפשר לעשות?
מקווה שהובנתי.....

• הוסף לסימניות
לחזור לצורת ההקלדה הישנה....
כרגע אין לזה פתרון, למרות שעובדים על זה שם באדובי
צורת ההקלדה בעברית מתאימה לכתיבת טקסט ללא אנימציה

• הוסף לסימניות
תודה.
אבל איך חוזרים לשיטת ההקלדה הישנה?
אם אני אקליד עכשיו ויהפוך- זה יצא הפוך לגמרי?!

• הוסף לסימניות
ציר הX והY

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
אם אני הופכת את ציר הX והY זה מתהפך לי, כי כרגע זה מוקלד ישר

• הוסף לסימניות
תעבירי את עדיפויות התוכנה ב type לאפשרות הראשונה. בינתים, התמיכה בעברית לא מושלמת, יש בזה המון בעיות.

• הוסף לסימניות
בpreferences?
ואח"כ אם אני אחזיר לאפשרות השניה זה כן יתמוך עברית?

כי לפעמים אני לא צריכה אפקטים על הטקסט,
והתמיכה הנוכחית לעברית כן מקלה עלי.

• הוסף לסימניות
את יכולה לשחק הלוך וחזור, פעם לכבות ופעם להדליק.
אתמול בדיוק התעצבנתי על התמיכה- לא תמיכה הזו, והעברתי חזרה למצב הראשוני.

• הוסף לסימניות
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה