שאלה על קישורים בין אפטר ופרימייר

• הוסף לסימניות
קצת מסובך, בואו נראה אם יצליחו להבין אותי

ערכתי מצגת בפרימייר עם כיתובים מאפטר, הבאתי את הכיתובים כקומפוזיציות חיות מאפטר. זה נגמר.
כעת אני צריכה לעשות עוד שיר, אותו קצב בדיוק, אך עם מילים אחרות.
איך אני יכולה לשנות בקלות את הטקסטים, בלי למחוק את הטקסטים המקוריים כך שיהיה לי בסוף שני פרוייקטים מושלמים,
שני פרימייר ושני אפטר, ובלי לעבוד מידי הרבה הלוך חזור...
לשכפל את הפרימייר לא בעיה. הבעיה עם האפטר, אני משכפלת אותו ואז כל הלינקים כבר לא רלונטיים, כיוון שכבר לא מדובר באותו קובץ
יש פיתרון יצירתי לעניין? בלי מידי הרבה הלוך חזור?
תודה רבה מראש...

מומחיות לכאן!
@BRO
@רקורד
@רקורדית
וכל מי שיודע משהו...

• הוסף לסימניות
למה שלא תעשי עותק נוסף לפרויקטים?
תשמרי בשם כל אחד מהם וכך גם תוכלי לשנות,
וגם לשמור על קבצי מקור...

• הוסף לסימניות
יש לך עניין לשמור על הקובץ הקודם? את צריכה להשאיר אותו?
אם לא - תשני את הכתוביות המקוריות,
ואם את מעדיפה גיבוי - אז תשמרי עותק של הפרוייקט הקודם באפטר,
ותשני את המקור למילים החדשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה