עזרה שאלה על mailtrack

• הוסף לסימניות
שאלתי באשכול אחר לפני כמה שבועות ולא נעניתי, אז אני מנסה לפתוח אשכול חדש, אולי מישהו יוכל לעזור.
אחר ההמלצות פה בפורום, התקנתי את הגירסה הישנה של mailtrack במקום הגירסה החדשה.
אני אכן רואה המון שיפורים, אבל ישנה בעיה אחרת-
התצוגה של הmailtrack התחילה להיות חתוכה, הרשימה עם העידכונים מתי וכמה פעמים קראו את ההודעה צמודה לשולי המסך ולא רואים מה כתוב שם.:
עשיתי צילום מסך שלם כדי שיבינו את הבעיה:
מיילטראק.png

מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות?
תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
אין דרך לעקוף את הבאג?
אולי שינוי סגנון תצוגה או משהו?
יש מישהו שיש לו את הגירסה הישנה וכן עובד אצלו תקין ואז אני אשווה ויראה מה הבעיה אצלי?
או שאצל כולם זה כך?
תודה.

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין הגרסאות?
למה הישנה יותר טובה?

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין הגרסאות?
למה הישנה יותר טובה?
דבר ראשון- כשהגרסה החדשה מותקנת- אין אפשרות לערוך את הטקסט בהודעה, שזה מעצבן מאד.
וכן, יש שם פירוט של ההיסטוריה- מתי קראו את ההודעה בכל פעם, ולא כמו בחדש שמפורט רק על הפעם הראשונה שפתחו את ההודעה ואח"כ כתוב רק מס' הפעמים בלי פירוט.

זה ההבדלים שאני ראיתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה