שאלה על wix

• הוסף לסימניות
אם הקמתי לעצמי אתר דרך וויקס, איך מוצאים אותי, את האתר ברשת?

• הוסף לסימניות
אם הקמתי לעצמי אתר דרך וויקס, איך מוצאים אותי, את האתר ברשת?

תעשי חיפוש בגוגל לפי טקסטים שהכנסת
ואם לא מוצאים? זה סימן שלא כדאי להקים אתר דרך וויקס.

• הוסף לסימניות
אני לא ממש מכיר איך וויקס עובד ביחד עם גוגל.... אבל זה ברור מאליו שגוגל לא נביא והוא "מכיר" אתר רק אחרי שהוא מצא איפשהו לינק לאתר (או לחילופין, אם מוסיפים אותו למאגר דרך הלינק הזה: https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url, ראוי לציין שצריך חשבון של גוגל בשביל להוסיף, אני מניח שיש לכל יהודי ויהודי....)

אחרי שגוגל מכיר את האתר, צריך לעשות עבודה שלמה של SEO בשביל שגוגל יציג את האתר עם תוצאות טובות (וכמובן שהכל יחסי ביחס לחיפוש, זה ברור שלקדם אתר שמוכר מחשבים יהיה הרבה יותר מסובך מאשר לקדם אתר להכנת ספרונים לבר מצוה, שהרי ישנם אתרים רבים וגדולים שמתעסקים במחשבים לעומת אתרים שמתעסקים (אם בכלל) בספרוני בר מצוה). סרטון קצר של גוגל בנושא: https://www.youtube.com/watch?v=BNHR6IQJGZs .

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש בעריכת האתר אפשרות להכניס מילים לקידום בגוגל

• הוסף לסימניות
בעריכת כל עמוד יש מקום לseo

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה