כללי שאלה עמהארצית באינדיזיין...

• הוסף לסימניות
כחודשיים שלא נגעתי בתוכנה... מה הקיצור להוריד/להחזיר את התיבה מסביב לתמונה? סליחה על הבורות... אך לא הבישן לומד...

• הוסף לסימניות
לא עוזר...
מדובר על קטלוג עם תמונות ופרח לי מהראש את הקיצור להוריד'להחזיר את המסגרות הכחולות מכל התמונות בקליק 1...

• הוסף לסימניות
אפשר גם בדרך הארוכה- מקש ימני בעכבר על התמונה > FITTING > ובחירה של האופציה המתאימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIRALE;872734:
לא נכון! קנטרול H מוריד ומחזיר את המסגרות הכחולות. תבדקי את זה...
ידוע לי שהוא קיצור לשיפור תצוגה. אחרי שכתבתי את ההודעה הקודמת ניסיתי והקוסמות עבד! הייתי באמצע לערוך את ההודעה ולהודות לך שלחת לי עוד תגובה. אני מבקשת את סליחתך! שוב תודה רבה! עייני בהודעה הקודמת...

• הוסף לסימניות
עייני אף את בקודמת שלי....:)

• הוסף לסימניות
אפשר לקפוץ על האשכול אל תצחקו עלי אבל הרבה זמן לא נגעתי בתוכנה הזאת....
1. מספרי עמודים
2. מילוי טקסט לדוג'...(טקסט פיקטיבי)

תודה

• הוסף לסימניות
1. ALT+CTRL+SHIFT+N (אם לא מספיק האצבעות בידיים אפשר להעזר בשל הרגליים....)
2. לחיצה ימנית בתיבת המלל > FILL WITH PLECEOLDER TEXT

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה