כללי שאלה פיצית בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני פותחת קובץ PDF של תמונות בפוטושופ. והוא מתקבץ מה עושים על מנת שהוא לא יאבד מגודלו ( יתקבץ)

• הוסף לסימניות
כשאת פותחת את הקובץ נפתח חלון
תשני את הרזו'

• הוסף לסימניות
להוריד מ 300? תודה רבה !!!

• הוסף לסימניות
רזולוציית הדפסה מומלצת היא 300 dpi, כך שלא ממש מומלץ להוריד, אלא אם המסמך בסופו של דבר נועד להישאר על המסך, שאז הרזולוציה הכי גבוהה שצריך היא 96 ppi, לכן עדיף להגדיל את הקובץ לאחר שהוא על המסמך ב300, ואם זה איבד מהחדות שלו, זה יאבד גם בהדפסה.

• הוסף לסימניות
זה מה שאני רואה

צפה בקובץ המצורף 256124
כשאני פותחת pdf זה מוריד לי מהגודל המקורי. אמור להיות 77 על 100 ס"מ ואטומטית זה מויד את הגודל של התמונה שאני מכניסה לפוטושפ

קבצים מצורפים

• 2.PNG
    KB 16.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
בתפריט הנפתח השני מלמעלה לשנות לMedia Box

• הוסף לסימניות
אוקי זה לדפוס אבל... זה מתאים?

• הוסף לסימניות
רגע אני ינסה אני יגיד אם הצליח...תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי שיטה שעובדת מצוין עם וורד אולי גם בפי די אף זה יצליח לך.
תשני את הסיומת של הקובץ מפי די אף לסיומת ZIP ואז תכנסי לזיפ ושם בתוך מדיה אמור להיות התמונה שלך.
אם את מסתבכת תשלחי לי תמייל שלך באישי עם הקובץ ואני ינסה לעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;1781099:
בתפריט הנפתח השני מלמעלה לשנות לMedia Box
זה היה ממש מעולה זה פתר לי את הבעיה אין לי מילים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה