כללי שאלה | פירוק JPEG

• הוסף לסימניות
אם שולחים קובץ בגי' פייג יש דרך לפרק אותו?

• הוסף לסימניות
לעשות לו טרייס...
אין דרך.

• הוסף לסימניות
פעולה כמו הנ"ל באילוסוטרטור לא הורסת את הצבעים?

• הוסף לסימניות
רק את הצבעים?
אמרתי שאין דרך...

• הוסף לסימניות
לדעתי, לפני שעושים TRACE (בקורל), אפשר להכנס לART בתפריט BIT-MAP ולשוטט שם באפשרויות. אחת האופציות שנקבל שם, היא: הדגשה של קווי הגבול בכל תמונה שהיא. אפילו לעננים בשמים, הוא יכול ליצור קו מתאר די חד. זה ודאי יעזור, אחר כך, לפרק אותו. ואם כבר באופציית TRACE עסקינן, הייתי עושה את זה בפונקציית LOGO.

אני צודק?

• הוסף לסימניות
תלוי למה הכוונה לפרק. אם כוונה לשחזר את השכבות,אז לא.

• הוסף לסימניות
יש מצב להעלאת התמונה בכדי להבין מה הכוונה בפירוק?
תמונת JPEG היא תמונה משוטחת ושמירתה 'הורסת'.
שומרים פורמט כזה רק כמוצא אחרון ובלית ברירה.

• הוסף לסימניות
אני מניח שהיא התכוונה לשלוח לאנשהו קובץ בלי חשש שיטפלו בו (אולי להעלות לפורום?), והיא רוצה ביטוח שלא יטפלו בו.
התשובה היא שיש לה ביטוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אישאשכולות;87541:
לדעתי, לפני שעושים TRACE (בקורל), אפשר להכנס לART בתפריט BIT-MAP ולשוטט שם באפשרויות. אחת האופציות שנקבל שם, היא: הדגשה של קווי הגבול בכל תמונה שהיא. אפילו לעננים בשמים, הוא יכול ליצור קו מתאר די חד. זה ודאי יעזור, אחר כך, לפרק אותו. ואם כבר באופציית TRACE עסקינן, הייתי עושה את זה בפונקציית LOGO.

אני צודק?

איפה עושים TRACE בקורל?

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שמגיעה עם הקורל בשם Corel Trace. יש את זה גם בלחצן על הסרגל. (למשנה איפה...).

• הוסף לסימניות
אז ככה, התמונה הראשונה היא קורל 13, והשניה היא קורל 9.

כשבוחרים אובייקט פיקסלי, יופיע מיד בתפריט הדינמי אופציית הTRACE.
(אני מקוה שהתמונות יופיעו כאן בסדר שאני העליתי אותם, אבל זה כבר לא חשוב).

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 21.5 · צפיות: 18
  • 2
    KB 37.2 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
אישאשכולות, בתפריט הזה אין את כל האופציות של הטרייס, יש רק ב"מ המוגדרת בהגדרות התוכנה.

• הוסף לסימניות
RC, למה אתה כך אומר?

הנה התפריט שנפתח באופציית הTRACE

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 22 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אבקש את סליחתכם, טעיתי.
משום מה הבנתי שאתה מתכוון ל-bezier tool, שגם הוא עושה טרייס. אבל, רק על פי הקביעות מראש בהגדרות התוכנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה