שאלה פסיכית

• פותח הנושא 3333
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אני מכניסה קובץ אילוסטריטור לאפטר בצורה שבה כל חלק מגיע לי בנפרד ולא הכל ביחד כתמונה?
אני לא רוצה להכניס אחד אחד כי חבל על העבודה וגם שאח"כ אני אצטרך למקם אותם מחדש,
אשמח לתשובה!!!

• הוסף לסימניות
זה לא שאלה פסיכית בכלל! הרבה נתקלים בה

1. דבר ראשון את נכנסת לאילוסטרייטור, ובחלון ה-Layers את עומדת על השכבה הראשית שמאחדת את כל האובייקטים (ז"א שכל האובייקטים ששמת עומדים על שכבה אחת)
אח"כ את לוחצת בלחצן הימני של הפאנל Layers (תמונה 1) ובוחרת באפשרות "Relese to layers sequence"
2. כל הקבצים חולצו. סמני את כל השכבות שחולצו (חוץ מהשכבה הראשית) ותגררי אותם אל מעל/מחוץ לשכבה הראשית (תמונה 2)
3. עכשיו כל שכבה היא כאובייקט נפרד (תמונה 3). תשמרי ותכניסי לאפטר כקומפוזיציה

• הוסף לסימניות
תודה!!!
כבר שאלתי כל כך הרבה עורכות וכולם התחילו להתגמגם לי שכן הם יודעות והם ניסו לענות לי אבל בפועל אף תשובה לא היתה נכונה!
אין מילים

• הוסף לסימניות
גם אני מסתבכת בזה הרבה פעמים, וניסיתי לפי מה שאמרת וזה מה שקרה-שכבה בתוך שכבה, ואותה שכבה......
ואני לא מצליחה לסדר את זה........
מה אפשר לעשות????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 8425134;n5033387:
גם אני מסתבכת בזה הרבה פעמים, וניסיתי לפי מה שאמרת וזה מה שקרה-שכבה בתוך שכבה, ואותה שכבה......
ואני לא מצליחה לסדר את זה........
מה אפשר לעשות????????

זה אולי לא ויקטורי, אלא תמונה אחת????

• הוסף לסימניות
תסגרי את כולן ותעמדי על השכבה הראשית ואז תחלצי ותוציאי החוצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi123;n5033834:
זה אולי לא ויקטורי, אלא תמונה אחת????

שזה אומר?????? אני לא ממש יודעת מה זה וקטורי (במחילה על הבורות) אני רק יודעת שבאילוסטרייטור אני כן יכולה להזיז שכבות בנפרד וככה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miss s;n5033837:
תסגרי את כולן ותעמדי על השכבה הראשית ואז תחלצי ותוציאי החוצה

זה לא יוצא החוצה!!!!!! אבל תודה בכל אופן לכולכן על המאמץ.........

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיכול לעזור לי?????

• הוסף לסימניות
זה תמונה או דברים שיצרת באילוסטריטור?
כי אם זה אילוסטרייטור תגררי את השכבה לתוך השכבה החיצונית ואז את השתי השכבות האלו עוד שלב אחוצה עד שהכל בחוץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chapol;n5035367:
זה תמונה או דברים שיצרת באילוסטריטור?
כי אם זה אילוסטרייטור תגררי את השכבה לתוך השכבה החיצונית ואז את השתי השכבות האלו עוד שלב אחוצה עד שהכל בחוץ

תודה אנסה

• הוסף לסימניות
תודה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סופסוף הצלחתי......:):):)
נהדרות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה