כללי שאלה פשוטה אבל חשובה

• הוסף לסימניות
אני מיבאת טקסט מוורד לאינדיזיין ומשום מה, זה מגיע לי כמו תמונה לא כמו טקסט הניתן לעריכה. מישהו יודע להגיד לי מה אני יכולה לעשות? :confused::confused:תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
איך את מיבאת? פתחת מסמך והכנסת תיבת טקטס?
תלחצי על התיבת טקסט בפנים, ותייבאי:
לא אמורות לצוץ בעיות!...:rolleyes:

קבצים מצורפים

• place-01.jpg
    2.7 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא מצליח לי.
יכול להיות שחסר לי משהו בתוכנה?
כי עכשיו התקנתי את CS4 וזה פעם ראשונה שאני משתמשת בתוכנה החדשה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תאוצה;618697:
לא מצליח לי.
יכול להיות שחסר לי משהו בתוכנה?
כי עכשיו התקנתי את CS4 וזה פעם ראשונה שאני משתמשת בתוכנה החדשה
אולי הקובץ וורד לא סגור?
תשמרי ותסגרי אותו, ואז תנסו לייבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;618709:
אולי הקובץ וורד לא סגור?
תשמרי ותסגרי אותו, ואז תנסו לייבא.

נכון! תנסי.

• הוסף לסימניות
לא, הוא סגור.
בינתיים בקשתי כבר ממשהי שתייבא לי לאינדיזיין ותשלח לי, אבל אני חייבת לפתור את הבעיה הזו!

• הוסף לסימניות
הבעיה נפתרה
ב"ה הבעיה היא בקובץ וורד הספציפי הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה