כללי שאלה [פשוטה] באינדיזיין - לכולם..

• הוסף לסימניות
איך אני מעביר קובץ שערכתי באילו, למשל, לאינדי ושישמור על זה וקטורי? כי כשאני מגדיל/מקטין זה מתפקסל ומתעוות לי...
כנל מפוטושופ..

ניסיתי דרך "OPEN", דרך "PLACE" וגרירה...
בשום צורה לא הצלחתי...

(שיעור ראשון שלי באינדיזיין!)

אשמח מאד לרעיונות!
תודה לכולם!
:)

• הוסף לסימניות
א. תעביר את מצב התצוגה שלך באינדי למצב תצוגה באיכות גבוהה.
ב. לעיתים התוכנה מטמיעה קבצים כבדים מתוך אילו, ולא משאירה אותם וקטוריים. בכל אופן אחרי שתעביר למצב תצוגה באיכות גבוהה אתה אמור לראות זאת היטב.

• הוסף לסימניות
וכי איך אני עושה את א'??
הקובץ לא כבד בכלל, 1 מ"ג..
מוזר.........
תודה! :)

• הוסף לסימניות
מה הכוונה מתעוות?
בזמן הלחיצה על העכבר יש ללחוץ גם על ctrl+shift
באנדזיין בלי זה באמת שהצורה נהרסת אם יש בה מסכות וכו'

• הוסף לסימניות
תצוגה גבוהה? מקש ימין - display performance, ואז high quaility display... אם זאת הכוונה...

• הוסף לסימניות
מתעוות - כשאני מגדיל/מקטין הצורה נעלמת ו/או משתנה ומתפקסלת..

כן, לפי התוצאה זו הכוונה.. תודה רבה לך ח פוגל ולמשיבים בכלל... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;901656:
תצוגה גבוהה? מקש ימין - display performance, ואז high quaility display... אם זאת הכוונה...

אכן זו כוונתי במצב תצוגה באיכות גבוהה.

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה...

אחרי שהגדרתי גודל עמוד באינדי, נניח 15X20, ואחכ - באמצע העבודה - אני רוצה לשנות גודל מסמך, אפשרי הדבר??
אם כן, אשמח לדעת..

שוב הרבה תודות לעוזרים!

• הוסף לסימניות
בכלל, עדיף לייבא קובץ לאינדיזיין, ולא לעשות העתק הדבק או לגרור מתוכנה אחרת.
זו דרך נכונה לעבוד באינדיזיין וגם מונע הרבה בעיות

• הוסף לסימניות
באינדיזין אם הקובץ ויקטורי זה לא יוצא מפוקסל
צריך להוסיף את התמונה לא ע"י העתק הדבק אלה ב-place
בשביל שלא יתפוס הרבה מקום במחשב התצוגה באינדיזין יוצאת פחות טובה- אך אם שומרים בפידיאף אח"כ רואים שהתוצאה מעולה

• הוסף לסימניות
כשאתה מגדיל קובץ וקטורי וזה מתעוות, תלחץ E (כלי הטרספורמ) במקום החץ השחור וזה בד"כ לא עושה בעיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה