שאלה פשוטה באפטר

• הוסף לסימניות
אני מנסה ליצור מסיכה אבל היא לא עובדת איך שאני רוצה. זה קצת קשה לי להסביר:
אני יוצרת מסכה על תמונה ונחתך לי התמונה בצורה של המסכה. עד כאן זה בסדר.
הבעיה כשאני מוזיזה את המסיכה החתיכה של התמונה זזה ימינה ושמאלה. אני הייתי רוצה שכשאני מוזיזה את המסיכה יתגלה חלק אחר מהתמונה לפי המיקום של המסכה. (בכוון של מסכות שחור לבן בפרימייר)
מקווה שהבנתם...
אני ממש מתחילה באפטר, אז כל מה שיכול להחכים אותי יתקבל בברכה...

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון...
תבחרי בטיים ליין את הmask - ואז תזיזי את המסיכה.

• הוסף לסימניות
תודה
כן זה מה שאני עושה ואז הוא מוזיז לי את החתיכה שכבר חתוכה
אני רוצה שתוך כדי שאני מוזיזה יחתך לי כל פעם חלק אחר
זה מובן מה שאני שואלת?

• הוסף לסימניות
את יכולה ללחוץ פעמיים על המסכה בחלון המוניטור, תופיע מסגרת מסביב למסכה שמאפשרת לך להגדיל/להקטין/להזיז את המסכה עצמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;856914:
את יכולה ללחוץ פעמיים על המסכה בחלון המוניטור, תופיע מסגרת מסביב למסכה שמאפשרת לך להגדיל/להקטין/להזיז את המסכה עצמה

תודה
עשיתי מה שאמרת וזה מה שהתכוונתי אבל איך מוזיזים את המסגרת הזו תוך כדי הסרט? אני לא רואה שאפשר להחיל על זה קיפריימים?

• הוסף לסימניות
בטיימיילן, כשפותחים את המשולש ליד המילה מאסק יש כמה אפשרויות. אחת מהן היא path shape או משו כזה. לחיצה על השעון ליד זה יוצרת לך קיפריים. בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;856937:
בטיימיילן, כשפותחים את המשולש ליד המילה מאסק יש כמה אפשרויות. אחת מהן היא path shape או משו כזה. לחיצה על השעון ליד זה יוצרת לך קיפריים. בהצלחה

אה, יופי תודה רבה!
לא ידעתי שזה בpath. חשבתי שזה מאפיין position שמשנה את המיקום של המאסק ולא מצאתי position למאסק...
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;856934:
תודה
עשיתי מה שאמרת וזה מה שהתכוונתי אבל איך מוזיזים את המסגרת הזו תוך כדי הסרט? אני לא רואה שאפשר להחיל על זה קיפריימים?
"מוזיזים" = X. מְזיזים =V

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה