- הוסף לסימניות
שלחתי ספר לעימוד אצל גרפיקאי עם תמונות וחומר שאני הבאתי לו, שלחתי לו תיקונים ואז הוא התחיל למרוח אותי בזמן, בקיצור הוציא לי את הנשמה עד שראיתי את הספר מעומד, אבל חשכו עיני פשלות על גבי פשלות עימוד לא מקצועי בכלל, הרבה שורות ומילים יתומות, טקסט מדי צמוד לתמונות, שולים עליונים קטנים מדי, כותרת עליונה דבוקה לגוף הטקסט, חלק מהטקסט בגופן ברירת מחדל ולא דומה לשאר הספר, כותרות משנה לא ברורות, השארת קודי עימוד ועוד שלל בעיות, אז רציתי לשבת אתו שיתקן לי את זה וכלום, אחרי נדנודים מרובים הוא תיקן לי חלק אבל יצר בעיות חדשות, אמרתי לו שיביא לי את הקובץ פתוח ואני יגמור לבד לתקן את זה, והוא עונה לי שהוא לא מוציא קובץ פתוח, אני לא מבין שילמתי לו אלפי דולרים על העימוד והוא מרגיש שהטקסט וכל התכולה שייכת לו, האם זה צודק והגון?
אני מבין שבעיטורים ובמסגרות וגרפיקות הוא יכול להגיד לי את זה שיש כאן דברים שהוא קונה והוא משקיע, אבל את גוף הטקסט שאני מביא ואת התמונות שאני הבאתי לו האם הוא קנה את זה?
[הייתי מעמד את זה כבר לבד מחדש, אבל היו לי הרבה תיקונים שאצלו הם מתוקנים ואני אצטרך לשבת על זה מחדש]
מה דעתכם?
ידוע לי שקיים כבר דיון בנושא, אבל לגבי ספר, ולכל הפחות גוף הטקסט למה שאני לא יוכל לקבל את זה?
אני מבין שבעיטורים ובמסגרות וגרפיקות הוא יכול להגיד לי את זה שיש כאן דברים שהוא קונה והוא משקיע, אבל את גוף הטקסט שאני מביא ואת התמונות שאני הבאתי לו האם הוא קנה את זה?
[הייתי מעמד את זה כבר לבד מחדש, אבל היו לי הרבה תיקונים שאצלו הם מתוקנים ואני אצטרך לשבת על זה מחדש]
מה דעתכם?
ידוע לי שקיים כבר דיון בנושא, אבל לגבי ספר, ולכל הפחות גוף הטקסט למה שאני לא יוכל לקבל את זה?
הנושאים החמים