- הוסף לסימניות
ואיזה נס שיש לך קבוצת ביקורת.
שאם לא כן - היית מקבלת את הביקורת מהקוראים.....
שאם לא כן - היית מקבלת את הביקורת מהקוראים.....
עגבניות כמושות תשמרי לבישול.מרחמת על העגבניות הכמושות שלי, וזה השלב שהן הולכות לבלנדר. כיוון שאין פלפל חריף כמוש, הן מסתדרות בלעדיו.
אצלינו זה הכינוי לשניצל סויה.הצעה:
תמירי בכינוי שהסלט הזה זכה לו (ביושר) במשפחתנו: "חנטריש".![]()
לא, סלסה יותר מושקעת@dvory התכוונת אולי לסלסה?
הכתבה לא נולדה בעקבות האשכול הזה. את כנראה לא מכירה את העורכתתענוג היה לקרוא את הכתבה היפיפיה שנולדה בעקבות האשכול הזה
אני אבדוק איתה מה אפשר לעשות...עכשיו מחכה לדמי שדכנות![]()
לגמרי..@dvory תפסנו אותך על חם
ואגב, בהחלט הורגש.התחילה להתכונן לפסח יום אחרי סוכות.
אז מדובר בכלל בסלט חסה..
מודה חלקית באשמה.
אבל יותר ממה שאני פולניה, אני חסה.
מרחמת על העגבניות הכמושות שלי, וזה השלב שהן הולכות לבלנדר. כיוון שאין פלפל חריף כמוש, הן מסתדרות בלעדיו.
אני נהניתי הפעם בצורה בלתי רגילה!ואגב, בהחלט הורגש.
היה עיתון מהמם.
יש פורום קוראות? למה אני לא חברה בו?ב"פורום קוראות"
היה עיתון מהמם.
זאת העורכת. באמת. היא מדהימה. ואם תרשו לי, אעביר לה את המילים הטובות שלכן. הן מגיעות לה.העיתון היה מושקע ברמות אחרות, מלא בכתבות עשירות ומקצועיות!
את הקיטורים טרם ראיתי. אל תגלי לי שהם קיימים...מגיעה לך מילה טובה שלי גם בנפרד מהקיטורים...![]()
שניהם סיפורים מז'אנר מד"ב, מתארים עולם דיסטופי. אז אפשר להגיד שהם בני דודים.והסיפור המדהים שלך עשה לנו נוסטלגיה. מזכיר מאד את הסיפור עם הכוכבים מהחגים, נכון?
זה מתכון לירי לחלוטין. בלתי מובןהכנו רוטב פסטו מכל העלים שהיו במקרר (מכירות את השלב בפסח שבו מפסיקים לבשל לפי החשק ועוברים לבשל לפי המלאי?)
מרחנו אותו בנדיבות על פרוסות הסלמון. ואז, כדי שהדגים לא יתייבשו, שמנו מעל פסים אלכסוניים של פירורי צ'יפס ואגוזים טחונים לסירוגין. על הדרך, זאת הזדמנות טובה לפצפץ דברים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים