כללי שאלה| קורל, spread

• הוסף לסימניות
אין בקורל.

צריך להבין. קורל היא לא מקבילה של אינדיזיין אלא של אילוסטרייטור. היא תוכנה לגרפיקה ווקטורית ולא תוכנת עימוד. אם כי הרבה יותר קל לעמד בה מאשר באילוס'. כמו ריבוי עמודים וכו'.

• הוסף לסימניות
גרף. ראשית, תודה. שנית: את Print Preview בקורל, אתה מכיר? עד כמה שזכור לי, שם אפשר בהחלט ליצור את העמודים של המסמך לצמדים. לכן שאלתי. אם אתה עדיין סבור שאני טועה, הגב. תודה.

(ענין אחר. איזה קובץ וקטורי אני יכול לייבא לאינדיזיין, ולערוך אותו כאובייקט וקטורי?)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות אחרי שלדוגמא יש לך 10 עמודים a4, לבחור את המדפסת דולב, וגודל דף a3, ובפרינט פריויו, תבחר בחץ האדום משמאל (1), ותכפיל לרוחב שיקח 2 עמודים של a4 פ(2)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 162.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
איש אשכולות.
האופציה שהזכרת:
TILED PAGES, בPRINT PREVIEW נותן אפשרות לגלוש לדפים (A4) נוספים בהדפסה אבל זה רק בתצוגה לפני הדפסה , ולא בזמן העבודה.
וגם, זה לאו דווקא צמדי עמודים, אלא כמה עמודים שצריך בשביל להדפיס את העבודה בגודל האקטואלי.
האופציה הזו שימושית להדפסת שלטים, תמונות גדולות וכדו'

בשביל צמדי עמודים בזמן העבודה:
LAYOUT, PAGE SETUP, PAGE-LAYOUT
שם תבחר BOOK, ותסמן FACING PAGES.
תבחר או RIGHT או LEFT תלוי איזה כיוון אתה צריך.

מקווה שעזרתי לך

• הוסף לסימניות
Start, & Esti1 עזרתם לי מאוד.

לפי האפשרויות שנתת, ESTI1 אני מבין, שאכן זה לא יוכל להיות כמו באינדיזיין. קורל מציגה לי את העמוד השני (אחרי שבחרתי LEFTׂ) לימינו של עמוד השער, וכן הלאה. קרי, צמדי התצוגה, הם ההפך מהצמדים שיודפסו. טעיתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אישאשכולות;90511:
גרף. ראשית, תודה. שנית: את Print Preview בקורל, אתה מכיר? עד כמה שזכור לי, שם אפשר בהחלט ליצור את העמודים של המסמך לצמדים. לכן שאלתי. אם אתה עדיין סבור שאני טועה, הגב. תודה.

(ענין אחר. איזה קובץ וקטורי אני יכול לייבא לאינדיזיין, ולערוך אותו כאובייקט וקטורי?)

אפשרויות ההדפסה כצמדים הם לא עבודה בצמדים כמו באינדיזיין עם חיתוך אוטומטי של התוכנה וכו' וכל מה שכרוך בזה.

הדפסה כצמדים אפשר גם בוורד, אלו אפשרויות הדפסה.

לגבי השאלה השניה, איזה קובץ ווקטורי, קבצי אילוס', וקבצי EPS ווקטוריים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה