כללי שאלה (קטנה) באינדזיין

• הוסף לסימניות
כשאני מייצאת (EXPORT) לקובץ PDF
מסמך רגיל (צבעוני)
מה אני מסמנת בחלון OUTPUT?
ב- OCLOR CONVERSION וב2 השורות מתחת..

(אני חוששת שאולי שיניתי משהו ולא זוכרת מה אמור להיות מסומן שם ברגיל)
האם כמו בתמונה שצרפתי או שמשהו לא מסומן שם טוב??
שאלה באינדזיין.JPG

• הוסף לסימניות
לא שינית כלום
אם היית משנה, היתה מופיעה המילה modified בסוגריים לאחר המילים [High Quality Print]
מה שכן, אם זה מיועד להדפסה בבית דפוס עדיף להשתמש בסגירה באיכות גבוהה יותר - Press Quality

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
לא שינית כלום
אם היית משנה, היתה מופיעה המילה modified בסוגריים לאחר המילים [High Quality Print]
מה שכן, אם זה מיועד להדפסה בבית דפוס עדיף להשתמש בסגירה באיכות גבוהה יותר - Press Quality
את זה לא ידעתי,
אני מעצבת לPRINT ברגיל, - תמיד להגדיר- PRESS QUALUTY?
ואז משתנה התפריט למטה- כך כמו בתמונה המצורפת?
שאלה באינדזיין 2.JPG

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

את זה לא ידעתי,
אני מעצבת לPRINT ברגיל, - תמיד להגדיר- PRESS QUALUTY?
ואז משתנה התפריט למטה- כך כמו בתמונה המצורפת?צפה בקובץ המצורף 393077
ניתן לשמור פריסטים מובנים
אני הכנתי פריסט על בסיס Press Quality, אבל הוספתי לו בליד - שיקח מתוך הגדרות המסמך
ובאופסט - 5mm (הסטת קוי החיתוך)
וזה על סמך שאני תמיד עושה בליד של 5mm מינימום...
שמירת הפריסט היא מתחת ללשוניות, למטה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה