כללי שאלה קטנה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך מורידים את הרקע האדמדם הזה מהכיתוב
אני יודע שזה אמור לעשות משהו אבל לא ממש יודע מה.
(נלחץ לי בטעות ומאז אני לא מצליח להיפטר ממנו)

אודה לכם על הסבר קצר

תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 213.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הרקע הורוד מסמן שפונט שאתה משתמש בו, לא קיים אצלך במחשב.
החלף את הפונט, והרקע יעלם...

• הוסף לסימניות
או שהמשקל שבחרת אינו מותקן. אני מהמר על פרנקריל מודגש במקרה הזה, כיוון שהוא לא מותקן ברוב המחשבים

• הוסף לסימניות
מה ??!
איך יכול להיות שאני משתמש בפונט והוא לא קיים אצלי במחשב??!
חוץ מזה זה מופיע על כל הפונטים ללא יוצא מן הכלל
כולל "HAIM" , "ARIAL" וכו...

יש לכם עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
יתכן שהעתקת את הטקסט בעל גופן/משקל שאינו קיים במחשב שלך.
התוכנה מדביקה את הטקסט עם ההגדרות המקוריות שלו.
זה יכול לקרות גם באריאל וחיים - אם אין לך את המשקל המקורי.

לדוגמה: גזרת מוורד טקסט שיש בו מילים מודגשות. בוורד יש אפשרות ליצור כעין הדגשה, שלא משתמשת במשקל הפונט עצמו. אתה יכול להשתמש ב"פרנקריהל רגיל," ולתת לו בולד, אבל זה לא יהפוך אותו ל"פרנקריהל בולד", לעומת זאת באינדיזיין, אי אשפר ליצור את ה"הדגשה המדומה" אלא רק שימוש בפונטים לפי משקלים, ולכן התוכנה לא מזהה את הפונט.

שים לב אם מופיעה כוכבית קטנה ליד השם של הפונט. או שהוא נמצא בתוך סוגריים מרובעות.

אתה יכול לראות אם חסרים לך פונטים באפשרות של Type > Find Font, ליד הפונטים החסרים מופיע סימן אזהרה.

• הוסף לסימניות
הפונט שמפיע במסך זה Times New Roman...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה