כללי שאלה קטנה באינדי' - מספור

• הוסף לסימניות
איך עושים מספור, בסדר עוקב, עם הפסקה באמצע, כמו בוורד:

קבצים מצורפים

• Word.JPG
    KB 56.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
פשוט מאוד
תיצור סגנון פיסקה שמבוסס על הקודם, רק בלי מספור ותחיל אותו על הפיסקה שבאמצע

• הוסף לסימניות
אבל אז המספור מתחיל מ-1:(

• הוסף לסימניות
לא תשובה טובה אבל סוג של פתרון, אולי שבירת שורה? (Shift+Enter)

• הוסף לסימניות
א. לבטל את המספור בשורה הרצויה.
ב. לעמוד על הפסקה הבאה שממשיכה במספור, וללחוץ על Restart וכו' כפי המצו"ב

קבצים מצורפים

• Untitled-1.gif
    KB 21.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מענדי
בתמונת מסך שהעלת זו הבעיה שלו,שהמספרים מחילים שוב מ1
אבל צדקת!
צריך לבחור את הפסקא שאותה רוצים שלא תהיה ממוספרת
ומסירים אותה כמו שמופיע אחד מעל התפריט הנ"ל.

• הוסף לסימניות
אם תכתוב קודם את הפיסקה השלישית ואז תחיל את הסגנון שבלי מספור, זה יעבוד כמ"ש

• הוסף לסימניות
אני לא רואה בכלל הבעיה. אצלי זה עובד מצויין. ורק כשאני רוצה להתחיל מספור מחדש, אז אני חייב לעשות כמו שמענדי כתב. אבל כמובן עם קליק ימיני, ולא מסורבל כ"כ כמו שהוא כתב.

• הוסף לסימניות
כן, זה ממשיך מצויין.

• הוסף לסימניות
תעשה כמו שכתבתי לך מקודם. תקליד את הפיסקה הבלתי ממוספרת וגם את הממוספרת שאחריה, ורק אח"כ תוריד את המיספור.
התפריט של מענדי נמצא רק כשאתה לוחץ עם הכפתור הימני על הפיסקה עצמה ולא בתפריט אות.

• הוסף לסימניות
מה הבעיה בללחוץ שיפט אנטר? (שבירה מאולצת)

• הוסף לסימניות
תנסה ומיד תראה מה הבעיה

• הוסף לסימניות
פתאום החלטת שהבעיה אצלך זה בהערות שוליים? או שאני פיספסתי משהו?
ומה בדיוק עשית כאן? השארת את ההגדרות מספור מה שמגיע עם הערות שוליים, או ביטלת את זה ונתת לו מספור לפי סגנון פסקה?

• הוסף לסימניות
לא...
רציתי להראות שהתפריט שלי ושל מענדי לא אותו דבר.
עשיתי מספור בסגנמון פיסקה, שמבוסס על הסגנון של גוף הטקסט, בתוספת מספור.
אני עושה פיסקה כן (עם סגנון מספור) ופיסקה לא (עם סגנון גוף-הטקסט), וזה מתחיל מ-1.

• הוסף לסימניות
הוא הביא תמונה של BULLETS AND NUMBERING ואתה של הערות שוליים, אז כמובן שזה שונה...
ואגב, אם בהגדרות הפיסקה כתוב: המשך מהמספר הקודם, זה חייב להמשיך ממספר הקודם גם אם באמצע יש 10 סגנונות אחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה