כללי שאלה קטנה באינדי' - מספור

• הוסף לסימניות
טוב. אני התייאשתי...

קבצים מצורפים

• untitled.JPG
    KB 41.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
התייאשת ממה?
תעלה את הקובץ שלך ונבדוק מה הבעיה בדיוק.
אגב CS3, נכון?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, איך דרוק אויפן נאמבער קנעפל און די נאמבער גייט אראפ און די פארגראף נאכדעם ווערט די סדר פון פריער?

• הוסף לסימניות
מה שאלת ולמי שאלת?

• הוסף לסימניות
חשבתי לפחות CS2,
שכחתי שאתה לא אוהב להתקדם. עדיף לך הישן עם פלוגאינ'ס...

• הוסף לסימניות
מחר יהיה CS3, שמה זה יפתור את הבעיה?
נכניס לתור ההורדות...

• הוסף לסימניות
אני לא רואה שום בעיה באינדיזיין CS3. תוריד, תוריד מהר.

• הוסף לסימניות
די בעיה איז פשוט
איך פלעג האבן סיעס2 פלעגט נישט האבן קיין באלעטס און נאמבערונג, איך האב געזעהן אז איר האט דאס האב איך געקלערט אז די האסט סיעס3 וזה הוא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;74491:
אני לא רואה שום בעיה באינדיזיין CS3. תוריד, תוריד מהר.
:(

קבצים מצורפים

• untitled.GIF
    KB 11 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
בוכה איתך יחד. אדובי מתנקם בך על שסוף סוף השתדרגת...

• הוסף לסימניות
עכשיו ראיתי שזה קורה בכל הקבצים של ה-CS2.

תגידו אתם, אם אני גונב תוכנה כזו, זה נקרא לגנוב?:)

• הוסף לסימניות
אולי, איך אני יודע. מה זה משנה עכשיו?

• הוסף לסימניות
איזה מחשב יש לך?

בקבצים של הCS2 צריך לעשות המרה לפני שאתה פותח. אבל עדיף להשאיר אותו גם מותקן ולעבוד עליו עם הקבצים שעימדת בו, כך שמעתי ממומחה גדול.

תאמין לי שלמדתי הסוגיא די טוב מאוד ולפי דעתי אין שום בעיה להשתמש בתוכנות האלו, אם המנהלים יסכימו אני מוכן לפתוח אשכול על זכויות יוצרים. יש לי הרבה ראיות לזה.

כמובן שיש עוד דין. אל תיתפס:):p:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה