כללי שאלה קטנה באינדי'

• הוסף לסימניות
האם יש דרך לחבר מסגרות טקסט?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה

אבל אם אתה מתכוון שיהיו אוביקט אחד אז בוחרים את כולם ועושים "קבץ" פשוט מאד

• הוסף לסימניות
לא, אני מתכוון לקשר אותם. כלומר שייבאתי שני טקסטים לקובץ ועכשיו אני רוצה שיהיו מקושרים כאילו זה טקסט אחד ארוך. העניין הוא שאם עשיתי 10 טקסטים בעשרים עמודים, ואני רוצה לבדוק שלא 'ברח' טקסט אני צרוך לבדוק 10 פעמים ולא רק בסוף הקובץ.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאי אפשר, וזה גם לא כ"כ הגיוני שיהי' אפשרות לזה.

• הוסף לסימניות
פיל הלבן. השאלה היתה, כשיש כבר טקסטים בתוך תיבות טקסט לא מקושרות, אם אפשר לקשר ביניהם.

• הוסף לסימניות
למה א"א לחבר את התיבות אחד לשניה? הרי לא מדובר שיש פה טקסט עודף בכל תיבה.

ואם אכן א"א אז אולי כדאי לנסות דרך ארוכה - להעתיק את כל הטקסט כולו לתיבה אחרת, לקשר את התיבות (הריקות) ולהחזיר את הטקסט חזרה. לא נראה לי שאמורים לקרות שינויים בעיצוב או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
ודאי שאפשר לחבר, רק היות ואין לך שם איזה FRAME BRAKE, הרי מה שקורה שאם יש מקום בתיבת טקסט א', אז הטקסט מתיבת טקסט ב' (אחרי הקישור) יקפוץ לך ללמעלה. לכן צריך להוסיף (ידנית) אחרי כל תיבת טקסט FRAME BRAKE, ואז כשתצרף אותם יהי' כל אחד בתיבת טקסט שלו.

• הוסף לסימניות
מקען יא מחבר זיין 2 טקסט באקסעס והוא פשוט עד למאוד
מדארף סעלעקטען דעם קליינעם באקסעל אזוי ווי מען איז מקשר א טקסט באקס וואס האט נישט קיין טקסט, תנסה ותראו שזה עובד, נא לתרגם

• הוסף לסימניות
נכון, דיברו על זה גם. ומ_הלוי הבהיר שאז קופץ הטקסט שתיבת טקסט ב' לתוך תיבת טקסט א' (אם נשאר עוד מקום) ולכן צריכים להכניס אחרי כל תיבת טקסט FRAME BREAK או בקיצור דרך האנטר שבצד ימין, ואז העיצוב לא יתבלגן.

• הוסף לסימניות
פיל לבן, תודה רבה - לא היית צריך להשקיע כ"כ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה