שאלה קטנה באפטר אפקט

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני רוצה ליצור באפטר משהו ולא הולך לי :rolleyes:
אז כך:
[מתנצלת מראש על ההסבר המסובך..:)]
יש לי סוליד לבן, ואני רוצה למחוק ממנו חלקים בצורה של קשקוש.
כלומר, להשתמש בכלי המחק, ולמחוק מהסוליד חלקים כשהוא במצב של WRITE ON, כדי לקבל את האזור שתחתיו שקוף בצורה מעניינת.
[ואח"כ לייצא PNG, להעביר לפרימייר, ולשים מתחת קליפ.. ש'יצטייר' לי על המסך...]
אני לא מצליחה בשום אופן!
מישהו מהמומחים יכול לסייע?
תודה ענקית מראש :)

• הוסף לסימניות
כדאי שתפרטי היכן בדיוק נתקעת.

שימי לב, שכלי המחק עובד רק בפאנל השכבה, ולא בקומפוזיציה.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה :)
אני יודעת שכלי המחק עובד רק על השכבה.
אני רוצה לדעת אם יש מצב למחוק מהסוליד באופציה של WRITE ON.
שיווצר לי תהליך של מחיקה בקיפריימים.
מקוה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
שוב.. לא הבנתי מה הבעייה! :(

בחרי באופציה של WRITE ON.
ואוטומטית ייוצרו לך קיפריימים,
בהתחלה הסוליד יהיה שלם,
ואח"כ ימחקו ממנו חלקים,
לפי מה שמחקת!

• הוסף לסימניות
וואו, תודה לך!
אין לי ממש מושג למה, אבל אחרי ההסבר שלך- פתאום מצליח לי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה