שאלה קטנטנה במובי מייקר

• הוסף לסימניות
תנסי גם להמיר לmpg2 אולי זה יעזור במובי הישן שלך... ( לי בזמנו זה הצליח רק כך.)

• הוסף לסימניות
זהו הסתיימה ההתקנה עשה לי הפעלה מחדש של המחשב
עכשיו..
איך אני פותחת את התוכנה ? מאיפה? כי לחיצה פעמיים שוב על הסמל אומר לי שכבר מותקן לי.

• הוסף לסימניות
בתוכניות יש לך יוצר הסרטים של ווינדוס

• הוסף לסימניות
אין לי mpg2 יש רק mpg - עשיתי המרה אבל זה מתח את הסרטון
ובכל זאת עדיין לא מראה שזה ייבא לי למובי. נראה לי שאני עושה משהו לא נכון
כי זה לא יתכן , הוא לא נותן לי שום חלונית התראה/בעיה וכו בייבוא קובץ , אפילו תמונות הוא לא מראה לי שהוא ייבא או סרטון הדגמה
כלום!! והוא מייבא כי החלון נסגר אחרי שאני בוחרת בקבצים , נסגר ולא קורה כלום!
תיסכול!!!!

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
הצלחתי

נכתב ע"י מירי;1399341:
בתוכניות יש לך יוצר הסרטים של ווינדוס

טוב מירי
עשיתי ניסיון והסתדרתי ב"ה עם המובי "החדש" בזכותך!!!
אין לי מילים על הסבלנות , מחר אעבוד על זה בעזרת ה'
אם יהיו לי שאלות פה ושם בעורך הזה אוכל להעזר בך שוב?
תודה!!!

• הוסף לסימניות
תלוי אם אהיה בשטח :)

• הוסף לסימניות
אנסה את מזלי ... :)
ת ו ד ה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה