שאלה - קמח מנופה

• הוסף לסימניות
לאן אתן מנפות את הקמח?

... נואשתי מאשפתונים :( ...

• הוסף לסימניות
הכי נח בתוך שקית גדולה (בין אשפתון לשקית הקפאה) וכמו שזה למקפיא, אלא עם כן אני משתמשת מיד.

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהיא מאורגנת בצורה נדירה שמכניסה את הקמח לאחר הניפוי לשקית הנייר המקורית שלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shaniart;910645:
אני מכירה מישהיא מאורגנת בצורה נדירה שמכניסה את הקמח לאחר הניפוי לשקית הנייר המקורית שלו

זה לא בעייתי מבחינת ההלכה?
הרי אם נשארו כמה גרגירים בשקית?
צ"ע.

• הוסף לסימניות
לקחת עיתון המודיע / המבשר יומי גדול לפרוס פתוח ולנפות אחר הניפוי מקפלים בקיפול ולשפוך כמו במשפך לקערת המיקסר

• הוסף לסימניות
כשזה לשימוש מיידי הבעיה לא רצינית...:)

הבעיה בעיקר כשאני מנפה כמות לאחסון, ורוצה לשמור במקפיא...
מעצבן בשביל הכוס האחרונה לחפור מכל פינות השקית....

• הוסף לסימניות
יש לקנות נפה מיוחדת עם קערה ומכסה, לא יוצא כלום, הכל בקערה אח"כ ממלאים בשקית הקפאה.

• הוסף לסימניות
אני מכניסה ישר לקופסא פלסטיק שיעדתי לקמח

• הוסף לסימניות
אני קונה קמח מנופה וחסל בלגאן ולכלוך.
פשוט אני משתמשת רק בקמח מלא ולא קל לנפות אותו.

וגם זה ניתן לקנות ממאפיות ביום הטחינה ואז לא צריך לנפות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;910674:
אני מכניסה ישר לקופסא פלסטיק שיעדתי לקמח

אפשר לתוך קופסא של קורנפלקס -זה מאוד נוח. (יש לtupperware או lock&lock)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shaniart;910645:

שימו לב, מלבד הסיכוי שהקמח ישן ועלול להתליע,(ובד״כ הוא טרי) על הנייר יתכנו תולעי נייר קטנטנות, לכן האופציה הנ״ל, וכן לנפות על עיתון לא כל כך מומלצות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיסטוק;910666:
הבעיה בעיקר כשאני מנפה כמות לאחסון, ורוצה לשמור במקפיא...
מעצבן בשביל הכוס האחרונה לחפור מכל פינות השקית....

הפתרון לכוס האחרונה הוא לנפות חבילה נוספת של קמח ואז לשפוך את שארית הקמח הקודם לשקית המכילה את הקמח החדש.
זה מתאים אגב לדברים נוספים: הכף האחרונה של המטרנה, באבקת כביסה וכד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה