וואו תודה על ההענות!
הפרימייר ממש בקטנה בערך 3 סרטונים בסך רבע שעה והמחשב שלי חדש ואיכותי אבל באפטר זה כמה קומפוזיציות, זה משנה? כל קומפוזיציה בערך 2 דק'
ועוד משהו- אם אני מיצאת באפטר כמה קומפוזיציות כל אחת נהיית נפרד סרט או שהם מתחברות?
פשוט פעם ראשונה שאני מיצאת משהו רציני...
מה זה אומר לקומפוזיציה אחת?תכניסי את כל הקומפוזיציות לתוך קומפוזיציה אחת, וכך זה ייצא לך אותן כסרט אחד.
ולגבי אורך הסגירה, יש לך אפשרות לשלוח לסגירה ולראות מראש כמה זמן זה אמור לקחת.
בעיקרון אם המחשב חזק, ולא עשית באפטר תלת מימד או תנועות מצלמה מסובכות לא אמור לקחת יותר משעתיים שלוש אולי פחותץ
וואו איך עזרת לי! תודה!את יכולה להאריך את הקומפוזיציה- להכנס להגדרות ע"י לחיצה ימנית בחלל הטיימליין,
composition setting
ולהגדיר את האורך, כשכל 2 אפסים מתייחסים משמאל לימין: שעות, דקות, שניות, אלפית השניה
יכולה גם לפתוח קומפוזיצה חדשה באורך שיספיק להכל, ולגרור אל תוכה את כל הקומפוזיציות אחת אחרי השניה, אבל לשים לב למעברים ביניהם שמסתדר לך לפי מה שאת רוצהצפה בקובץ המצורף 369066
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים