כללי שאלה קצת מורכבת, אינדיזיין ופוטושופ 2 צבעים

• הוסף לסימניות
טוב קלטתי איפה הטעות שלי
שכחתי לומר שיש לשטח את כל השכבות
לקחתי את הקובץ שלך שכפלתי לשניים
בכל קובץ השארתי עין בשכבה אחת ועשיתי פלטן
הבאתי את שני הקבצים לאינדיזיין והנה התוצאה

(אם תרצי אני יכולה להעלות את הקבצים לשרת אבל הם ב CS4)

קבצים מצורפים

• 5555.jpg
    KB 95.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י od;298502:
וכדי לבדוק זאת באנידיזיין בחרתי לכל האלמנטים של הצבע השני צבע יסוד, והשתמשתי בו גם ב-טינט- כלומר אחוזים של הצבע. קבעתי אותו על ספוט, כהמלצת חברי הפורום. וכששיניתי אותו לגון אחר - את צבע הספוט- ראיתי אילו פרטים השתנו במסמך, ואיך מתקבל צבע זה או אחר. מקווה לשנינו שתהיה הצלחה.

אשמח לשמוע ממכם עוד בנושא.

למה ספוט? מה ההבדל?
אני צריכה לשנות עכשיו 3 צבעים שונים של כחול, לכחול אחד בגוונים. איך אני מערבבת עם צבע לבן למשל? רק בהורדת כמות הצבע?

• הוסף לסימניות
ורד - תודה רבה רבה!!!!! גינגית - גם לי לא ענו על השאלה - למה צבע ספוט? וזו שאלה חשובה, כנראה!
ורד פעם שניה - יש לי cs4, את יכולה להעלות. פשוט ה'פרוג' הוא לא במחשב העבודה שלי, וכאן יש רק את הישן.
ועוד שאלה חשובה - אחרי שמשטחים תמונה הרקע שלה נהיה לבן, אז איך שילבת בין 2 הקבצים בפוטושופ אם יש להם ריבוע לבן סביבם? הרי הם מסתירים אחד את השני!
חוץ מזה, זה נשמע לי קצת שגעון שכל ציור צריך לשמור ב-2 קבצים להביא בנפרד ולהרכיב. חייב להיות משהו יותר פשוט...

• הוסף לסימניות
לגבי הספוט יש להפוך את הצבע מפרוצס לספוט בשביל תהליך העבודה
1. כדי שפקודה ניו מיקסד אינק... תהיה מופעלת וניתן יהיה להרכיב גוונים ללא גבול
2. כשי לשלוט על הצבעים במהלך העבודה
הסיבה שבסוף מבטלים לפני הבאה לדפוס, היא רק בגלל שלא תומך בשקיפויות

לגבי השילוב יש לעשות מולטיפליי לשכבה העליונה כדי שתהיה שקופה

לגבי המשפט האחרון,
לא נראה לי כ"כ קשה לעשות שמירה בשם פעמיים,
יתכן ובפוטושופ יש דרך לחלק לשני גוונים אבל לא תהיה לך שליטה אח"כ בשביל שינויי גוון ברגע אחד, אלא להכנס קובץ קובץ
מלבד זאת כל השיחות לבתי דפוס עם תלונות ותיקונים לוקחים הרבה יותר שעות וכאבי ראש...

קבצים מצורפים

• 1.psd
    KB 71.3 · צפיות: 0
  • 3.psd
    KB 67 · צפיות: 13
  • 4.rar
    KB 289.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
או, סוף סוף! הוכח שמוחי תקין! אפילו בקובץ שאת יצרת, באינדיזיין, ולא אני המגמגמת אחר המומחית, אני מנסה לשנות את צבע הילד (הימני, שזה רק חלק הצביעה) וכל הריבוע שסביבו נהיה בצבע המבוקש, לא הוא, אפילו לא רק הוא! איך עשית את זה? איך שינית מגווני האפור לתכלת בלי שכל הריבוע סביב הילד ייצבע?
עשיתי מולטיפליי בפוטושופ, יש גם איכשהו לעשות באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
אם הכל נצבע סימן שעבדת עם החץ השחור וצבעת את התיבה
יש ללחוץ לחיצה כפולה או עם החץ הלבן כדי שימלא רק את התכולה בצבע
מולטיפליי עושים בחלון האפקטים - קונטרול שיפט F10

• הוסף לסימניות
טוב, את גאון באינדיזיין וגם טובת לב, אבל אני הרמתי ידיים. נכנסתי עם החץ הלבן, (זה עשיתי גם קודם), לחצתי פעמיים עם שחור.. עשיתי מולטיפליי והריבוע סביב סביב בסגול צבוע.
אז מה, להתיאש?..

• הוסף לסימניות
כולי התפעלות מהידע הנכון של ורד!

עבודה בצבע יסוד של CMYK ועם רשתות, יותר בטוחה בדפוס מאשר על צבעי ספוט.
אפשר באינדזיין לתת צבע ספוט כדוגמה ללקוח שיראה את הצבע העתידי.ובזמן העברה לדפוס להחליף לצבע יסוד ולומר לדפוס את הצבע שרותים.

לגבי פוטושופ, הכי נוח ובטוח זה לקחת תמונה כשהיא מובאת כגריי סקייל ובאינדזיין דרך החץ הלבן, לתת צבע יסוד .

נ.ב אפשר לתת בפוטושופ צבע נוסף בדואוטון, אבל צריך שם הרבה יותר זהירות.

• הוסף לסימניות
נו, אבל זה מה שעשיתי! וגם אני כולי התפעלות מורד, היא ודאי הייתה עושה את זה יותר טוב ממני!
הבאתי בגרייסקייל, נכנסתי עם החץ הלבן, וכל הילד היפה שלי נשאר אפרפר וסביבו נצבע ריבוע סגול זורח.
אלו החיים. בינתיים לא מצאתי פתרון לענין, לא ברור!!!

• הוסף לסימניות
pr אני לא מצליחה להבין איפה נתקעת
את מנסה לצבוע מסגרת או מילוי ??
האם את מצליחה לשנות את הגוון בקובץ שהעלתי ??
האם הקבצים שאת מביאה מפוטושופ הם ביגראונד??

אל תתיאשי, נסי שוב ושוב
קראי את כל ההוראות באשכול פעם נוספת
ובסוף בעז"ה תצליחי

• הוסף לסימניות
אפשר באינדזיין לצבוע תמונה בגון מסויים, גם כשהיא בפורמט BMP.
הקושי זה לעבוד על תמונה בפוטושופ כשהיא מורכבת מכמה רשתות צבע (דוגמיות צבע) אחיד.

• הוסף לסימניות
ורד יקרה, הלוואי והייתי מבינה. מנקודת מבט חיובית זהו לימוד חשוב על החיים מנקודת מבטו של ילד מתקשה. (ועוד לחשוב שאני מלמדת כאלה פה ושם!! (:)
אני צובעת במילוי ולא במסגרת,
לא הצלחתי לשנות את הגוון בקובץ שהעלית,
הבאת מפוטושופ קובץ אחד ביגראונד, אחד שכבות, אחד TIFF אחד PSD אחד במולטיפליי אחד משוטח ואחד לא.
שום כלום! הוא צובע לי את כל הרקע שמאחורי הילד, כלומר ריבוע יפה וסגול ממלא את השטח שמאחוריו, אבל הוא לא משתנה, וגם את הרקע הזה אני לא צריכה! אני רוצה שרק הילד ייצבע, לא כל סביבתו הקרובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה