כללי שאלה רגישה

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעצבת הזמנה לחתונה, ולחתן אין הורים (לא על אף אחד) מה אני יכולה לכתוב למטה בהורי החתן?:(

• הוסף לסימניות
תשאלי אותו מה הוא רוצה. נראה לי שהוא צריך להחליט.
אולי יש משפחה אומנת או אנשים שדואגים לו.
אפשר אולי לשעות כמו הזמנות אדמוריות. שצד אחד מזמין ומספר מי החתן/כלה והן לא כסדר המקובל.

• הוסף לסימניות
נראה לי שבד"כ כותבים לדוג' "בן שלומיאל ושפרינצה ז"ל "

• הוסף לסימניות
כך כותבים. (רחליארט)

• הוסף לסימניות
כך גם אני חשבתי. מתחת שם החתן- משפחת X, ומתחת שם הכלה משפחת Y, מה חסר בעצם?

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שענה
נתתם כמה כיוונים אני יציע להם את זה
אני בד"כ לא מנסחת אבל הם שאלו אותי(צד הכלה) מה לכתוב

• הוסף לסימניות
אפשר לכתוב במקום הורי החתן והורי הכלה : צד החתן וצד הכלה, מתחת לחתן לכתוב משפחת... ומתחת לכלה שם ההורים כמקובל.

• הוסף לסימניות
המנהג הטוב לכתוב את שמות ההורים ולציין ז"ל.
הורים נשארים הורים גם לאחר מיתתם, ובודאי שמלווים את בנם מלמעלה ביום חתונתו.

• הוסף לסימניות
נתקלתי לצערי פעם וכך היה:
תחת שם החתן בקטן בן ... ז"ל ומרת ... ז"ל (מקום ציון הייחוס אצל הנוהגים)

ולמטה (המזמינים) היה כתוב צד החתן וצד הכלה.
בתקווה שהוא יתום שאינו בודד המוביל את עצמו לחופה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה