שאלה שאלתית נורא!!

• הוסף לסימניות
חברים אני צריכה את עזרתכם בדחיפות .
אני באמצע עבודה עם לקוח
והלקוח טוען שהוא לא מבין גדול בציורים ולכן קשה לו להבין לפי הסקיצה מה בדיוק הולך להיות הציור.
עכשיו בואו, זה לא שהסקיצה היא קישקוש אחד גדול, ולא צריך כל כך הרבה מעוף ודמיון כדי להבין את התמונה.
אבל אמממ ..כן, אפשר להבין אותו..
)אחרי הכל הלקוח תמיד צודקק...)

המשך השיחה לא מענינת...

אבל השאלה שלי היא :
איזו סקיצה שולחים ללקוח ????????
תעשו לי טובה כקולגות אל קולגה.
חייבת דוגמאות מסקיצות ששלחתם אי פעם ללקוח.
מי יודע, אולי אני באמת שולחת חתיכת חירבוש??

• הוסף לסימניות
אני שולחת סקיצה די ברורה....לא ממש חירבושית.

• הוסף לסימניות
אני תלוי בלקוח, אם הוא מבין את הקשקוש הראשוני, לא משקיעה מעבר לזה.
אם הוא לא מוצא ידיים ורגליים או שהציור מורכב יותר אני מפרטת בצורה יותר ברורה אבל עדיין סקיצתית למהדרין.

• הוסף לסימניות
חברים אני צריכה את עזרתכם בדחיפות .
אני באמצע עבודה עם לקוח
והלקוח טוען שהוא לא מבין גדול בציורים ולכן קשה לו להבין לפי הסקיצה מה בדיוק הולך להיות הציור.
עכשיו בואו, זה לא שהסקיצה היא קישקוש אחד גדול, ולא צריך כל כך הרבה מעוף ודמיון כדי להבין את התמונה.
אבל אמממ ..כן, אפשר להבין אותו..
)אחרי הכל הלקוח תמיד צודקק...)

המשך השיחה לא מענינת...

אבל השאלה שלי היא :
איזו סקיצה שולחים ללקוח ????????
תעשו לי טובה כקולגות אל קולגה.
חייבת דוגמאות מסקיצות ששלחתם אי פעם ללקוח.
מי יודע, אולי אני באמת שולחת חתיכת חירבוש??
תעלי דוגמה של סקיצה כדי שנבדוק. עכשיו כשלקוח מדבר ככה, זה בעצם כדי להכין אותך במידה שהוא יבקש תיקון או שינוי בעבודה הסופית.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם תשלחי לו דוגמאות של ציורים מוכנים שלך בסגנון שהוא דורש,
+פלוס הסקיצה החרבושית (כל עוד בסקיצה רואים מיקומים ואובייקטים בערך)
זה אמור לספק לו את כל מה שצריך. לא?
ובכן זה לא סיפק אותו...;)
סיכמנו שאני אעבוד על האיור ,אתקן את כל התיקונים וכו וכו
ובסופו של דבר אם הוא לא ימצא חן בעינהם ,המקדמה תשאר אצלי ולשאר התשלום אפשר להגיד ביי ביי
כי כך סוכם בחוזה.
אם מבטלים חוזה באמצע העבודה נשארת אצלי המקדמה..
פר אינף לא?:(
מצחיק... כשאני כתבתי את זה בחוזה זה היה צריך להיות סוג של איום
בסוף זה התהפך עלי

שטיותתתת... מה הסיכוי שלא יצאו מרוצים???.
לא ניתן לזה לקרות:):):):):):):)

• הוסף לסימניות
אצלי ממש תלוי בלקוח. ל-2 הקצוות.
יש לי לקוח שאני שולחת לו ממש חירבוש, יותר בתור סימון כאן נמצא הילד וכו'. ויש לקוחה שאני מפרטת הכוולל יפה יפה, שאפשר ממש לעבור בקו. והשלב הבא זה ציור גמור.
בקיצור, מתאימה לפי הלקוח שיהיה הכי מוצלח לעבוד, וללקוח חדש משהו באמצע- לא מידי קשקוש שלא יתעלף, ולא מידי מפורט שלא לעבוד לחינם.

בכל אופן שיהיה לך בהצלחה עם הלקוח הזה, נשמע משהו לא הכי נחמד:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה