שאלה של מישהו מבחוץ- כיווץ וידאו ממצלמה ביתית

• הוסף לסימניות
אולי כאן ידעו לעוצני עיצה טובה?
יוצא לי להסריט במצלמה הביתית קטעי וידאו. הם יוצאים מעולים ומפורטים מאוד, אממה? שהם כבדים מאוד..
לא חסר בשוק תוכנות כיווץ, אבל אשמח מאוד לעצה ממישהו בתחום, אחת ולתמיד:
איך לכווץ את הנפח שלהם? ולאיזה פורמט? המצלמה יודעת לייצר MP4 או AVCHD ובאיכות של עד 4K. בד"כ אני מסריט על FHD של 60 פריימים לשניה.
תודה

• הוסף לסימניות
בתוכנת פורמט פקטורי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
למישהוא יש את התוכנה שאוכל להוריד?
תודההה

• הוסף לסימניות
מכיר את התוכנה.
הנה דוגמא לסרטון ששוקל 3.16 ג"ב (!!) באורך של 16 דקות. מצרף את הפרטים הטכניים.
תכלו לתת לי בבקשה בדיוק מה למלא בפורמט פקטורי? איזה פרמטרים בדיוק? אני רוצה שהסרט יהיה בנפח הגיוני ועם זאת שיהיה איכותי בדומה למקורי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תייצא לh.264
תקבל קובץ mp4 באיכות מצוינת ובמשקל נמוך יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;2315127:
תייצא לh.264
תקבל קובץ mp4 באיכות מצוינת ובמשקל נמוך יותר.

אפשר להעלות צילומסך של ההגדרות? שתהיה לי דוגמא 1:1 מה להגדיר?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בביטרייט צריך להוריד/להעלות, תלוי במשקל ובאיכות שברצונך שיהיה לסרט.

בהצלחה:)

קבצים מצורפים

• דגכ.JPG
    KB 64 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד. תודה רבה. זה מה שרציתי...
אאפשר הסבר במילים פשוטות פשוטות מה זה ביטרייט? מכיר את המושג, לא מבין מה זה אומר....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוכי יוכי;2315214:

חחח... אהבתי את הכתיבה באמצעות צייר:)
התכוונתי שאני מכיר את המושג, יודע שיש לו השפעה גדולה על גודל הקובץ.
אבל מבחינה טכנית- זה אומר בטרייט גבוה?
רזולוציה- אני יודע מה זה.
איכות סאונד- מכיר גם.
קצת תמונות/ מסגרות לשניה- מכיר גם.
מה זה ביטרייט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה