כללי שאלה של מתחילה באילוסטריטור

• הוסף לסימניות
שאלה קצת אולי מוזרה אני מנסה לשחק עם תוכנת האילוסטריטור אם אני משתמשת עם המברשות למסגרת יש אפשרות להחליף צבע?
איפה דוגם הצבע אני רוצה להחליף צבע של טקסט?

• הוסף לסימניות
בתוך חלונית עריכת המברשת הרצויה (לחיצה כפולה על המברשת בחלונית המברשות)
באפשרות method יש לשנות ל-tint וכך צבע המברשת ישתנה בהתאם לצבע הקו שאותו בחרת

• הוסף לסימניות
תודה עזרת לי מאוד מאוד...
לגבי הדוגם צבע לא כ"כ הבנתי איך אני משתמשת בטקסט ועוד...

• הוסף לסימניות
את מסמנת את הטקסט / האובייקט הרצוי ופשוט דוגמת את הצבע הרצוי.

• הוסף לסימניות
זה אני מבינה האבל איפה הדוגם?

• הוסף לסימניות
בסרגל כלים משמאל

• הוסף לסימניות
רק לשים לב שדוגם הצבע באילוס עובד אחרת והוא גם לוקח פרמטרים.

• הוסף לסימניות
שמתי לב , אבל לא כ"כ הבנתי איך הוא עובד למשל במסגרת?

• הוסף לסימניות
בעקרון הוא דוגם לך את כל הפרמטרים שהגדרת לאובייקט/טקסט.
יש לך אופציה לבחור אם את רוצה שהוא ידגום רק צבע/קו וכו' אם את לוחצת על הדוגם פעמיים - מה שמסומן בV יידגם לך, בעקרון הכל מסומן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה