כללי שאלה של תימחור

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לדעת מה המחיר שלוקחים על עיצוב ברכונים, מדובר בעיצוב ברכונים בסגנון של ברכון לארועים בעיצוב מושקע מאוד!
העיצוב כולל את החלק החיצוני של הברכון שכולל השבחות (UV, הטבעות והבלטות) ועיצוב הפנים של הברכון .
כל ברכון מגיע בשתי נוסחים כל נוסח בצבע אחר של הדוגמא.
סה"כ עיצבתי 5 ברכונים כאלה.
אני רוצה לדעת מה המחיר שמקובל בשוק ממי שמבין ומתעסק בעניין, ולא מחיר של מתחילים.

בנוסף גם עימדתי את הברכונים, ואני צריכה מחיר נפרד לעימוד,
העימוד כולל עימוד של שתי נוסחים, כל נוסח עימדתי לשלושה גדלים שונים של ברכונים.

תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי, זה דחוף לי מאוד!!!

• הוסף לסימניות
כמדומני שאם יהיה לך דוגמא של העבודה זה יקל על המומחים לתת לך תמחור מתאים..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש לי בהחלט דוגמאות אבל אני לא רוצה לחשוף אותן בפורום, מי שרוצה ויכול לעזור לי אשמח שישלח לי באישי הודעה, ואשלח אליו את הדוגמאות.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
היה כאן אשכולות של תימחור עם מייל אישי של מתנדבות לתמחר...
תעשי חיפוש...
הרבה הצלחות!

• הוסף לסימניות
זה המייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה