שאלה - JS - איך לכתוב את זה בצורה פשוטה יותר?

• הוסף לסימניות
אני כותבת פונקצייה שתבדוק אם מספר מסוים נמצא במערךמסוים, ויחזיר את האינדקס שלו.
(ואם המספר לא במערך שיחזיר -1)
כתבתי כך:
קוד:
/* Returns either the index of the location in the array,
  or -1 if the array did not contain the targetValue */
var doSearch = function(array, targetValue) {
    var min = 0;
    var max = array.length - 1;
    var guess;
    while(max > min && array[guess] !== targetValue){
        guess = round(min + max)/2;
        if(array[guess] === targetValue){
            return(array[guess]);
        }
        else if (guess < targetValue){min = guess + 1;}
        else {max = guess - 1;}

}
    return (-1);

};

var primes = [2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, 19, 23, 29, 31, 37,
        41, 43, 47, 53, 59, 61, 67, 71, 73, 79, 83, 89, 97];

var result = doSearch(primes, 73);
println("Found prime at index " + result);
וכתבו לי:
לא צריך להשתמש ב-|| או אופרטורים && במצב של לולאת ה-while שלך. נסה להשתמש במצב פשוט יותר.
אותו דבר כותבים לי על break.
איך אני יכולה לכתוב את זה בלי && או break?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
טוב אז אני רואה ש @(חיה) כבר הצליחה, אבל סתם לכיף אני מעלה פה פתרון ברקורסיה, לדעתי יש בזה משהו יותר יפה אולי גם @(:1234 תסכים.

JavaScript:
function doSearch(array, targetValue, min, max) {
    min = undefined === min ? 0 : min;
    max = undefined === max ? array.length - 1 : max;
    if (max < min) return -1;
    const middle = Math.floor((max + min) / 2);
    const value = array[middle];
    if (targetValue === value) return middle;
    if (targetValue > value) return doSearch(array, targetValue, middle + 1, max);
    if (targetValue < value) return doSearch(array, targetValue, min, middle - 1);
};

const result = doSearch([2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, 19, 23, 29, 31, 37, 41, 43, 47, 53, 59, 61, 67, 71, 73, 79, 83, 89, 97], 73);
console.log({ result });

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה