כללי שאלה - PDF קל משקל -כיצד?

• הוסף לסימניות
איך אני יוצרת PDF קלי משקל, לצורך אישור של הלקוח, מבלי להכביד על תיבת הדוא"ל שלו?
גם כשאני בוחרת באקרובט באופ' של smallest file size, זה עדיין יוצא כבד למדי (2-3 מ"ב)

הערה: בקבצים יש הרבה תמונות, אך אין לי צורך באיכות טובה. מספיקה איכות מינימלית ביותר

• הוסף לסימניות
תדסטלי את הקובץ על screen המשקל יורד פלאים
(אפשרות של איכות הקובץ, איפה שבוחרים את ה- press יש את האופציה של screen)

• הוסף לסימניות
אמנם לא PDF, אבל עדיין משרת את המטרה שביקשת...

אני מיצאת את הקובץ לJPEG, באיכות של 300 DPI.
לאחר מכן פותחת אותו בפוטושופ, דואגת שה-IMAGE SIZE יהיה לא יותר מ- 1500. ואז שומרת- SAVE FOR WEB.
יפתח חלון שיתן לך אפשרות לסגור ל-80%, 40% וכו'... ומראה גם תצוגה של הקובץ בכל אחד מהאיכויות (80, 40, 20 או בעצם כמה אחוזים שתבחרי)

יתרונות:
הקובץ שוקל משקל מינימלי.
הוא קריא ויחסית איכותי, אבל ודאי שלא להדפסה.
הוא עולה ללקוח בבת אחת על המסך, בד"כ.

• הוסף לסימניות
rach, אין לי האופ' הזו בדיסטלר שלי (גירסה 6 או 7). אבל אולי זה רעיון להשתמש בגרסאות קודמות.
אסתי, אני חייבת לשלוח בפי.די.אף. כי זה מה הלקוח צריך. נוח לו יותר לעבוד איתו. (לחתוך ולהדביק וכדו')

• הוסף לסימניות
בדיסטילר חייב להיות את האופצייה הזאת בכל גירסה.
אך כמובן יש צורק ליצור קובץ ps ואז תהליך הדיסטול.
תנסי את שתי האופציות האחרונות של ה-small והstandart
ותבדקי את המשקל

קבצים מצורפים

• 123456.jpg
    KB 60.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
איזה דרך ארוכה אסתי..
שימי לב עדיף כבר לשלוח קובץ טיפה גדול מאשר לעשות את כל הדרך הזו.

• הוסף לסימניות
rach, ניסיתי. עדיין כבד..

• הוסף לסימניות
האם שיטחת שקיפות? (או שזה מזיק לתוצאה הסופית-עיוותים בצבעים ותקלות נוספות)
בד"כ סגירה בסייב אז-לPDF גירסא 5 ומעלה, הוא לא משטח שקיפות ואז התוצאה מאוד כבדה (גם לסמולסט)

• הוסף לסימניות
תיקון טעות: לאחר שניסיתי בעצמי גיליתי שהשיטוח לא מקטין ואף מגדיל כך שהוא מיותר.
אם את באמת רוצה להקטין את משקל הקבצים תצטרכי לעשות גירסאות ב-LOW RES לתמונות ולסגור איתן לצורכי הגהה. אבל לא לשכוח להחליף את התמונות חזרה לאיכותיות לפני הדפוס. זהירות!!

• הוסף לסימניות
תוכנת pdfFactory Pro מדפיסה קבצי PDF במשקל קל ביותר

אני מצ"ב את התוכנה. צריך להתקין אותה ואח"כ צריך להזין מס' רישיון שמקבלים ע"י המחולל סיסמאות שג"כ מצורף.

מקווה שתסתדרו עם זה, זה אמור להיות מאוד קל לתפעול.

---------
אני חדש כאן. מישהו יכול בבקשה להסביר איך מצרפים קבצים?

• הוסף לסימניות
ברקו, זה בשביל לקבל אישור או בשביל לעבוד עם הקובץ? לא הבנתי...
למה שהלקוח ירצה לעבוד עם קובץ לא איכותי?

מעיינות, יש מקרים שהלקוח לא יכול לקבל קובץ "קצת" יותר כבד. וזה לא כל כך מסובך, אולי רק קצת ארוך... ומעל הכל, זה נותן ללקוח אפשרות לראות את הקובץ ברור, אך עדיין לא יכול ללכת להדפיס את זה. מין כרטיס ערבון...

ובכל זאת לסגירה לPDF:
PUBLISH TO PDF, ב-SETTINGS, תלכי לטאב OBJECTS,
COMPRESSION TYPE: תבחרי JPEG
יופיע לך סקאלה, ופשוט תנמיכי את האיכות של הקובץ

מוריד את הכובד של הקובץ חבל"ז...

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ישראל, הרעיון מצויין...
מה שאתה אומר לגבי תוכנות מבוססות גוסטסקריפט נכון לגבי דחיסת פונטים ואיחוד אלמנטים ווקטוריים. פה מדברים על תמונות, זה לא יעזור.
אגב, PDF קרייאטור, לדעתי, טובה יותר.

• הוסף לסימניות
אגב, PDF קרייאטור, לדעתי, טובה יותר.

גם לדעתי. היא כמעט אף פעם לא קורסת, הPDF Factory קורסת המון בקבצים עם הרבה עמודים

• הוסף לסימניות
ברקו, זה בשביל לקבל אישור או בשביל לעבוד עם הקובץ? לא הבנתי...
למה שהלקוח ירצה לעבוד עם קובץ לא איכותי?

לצורך אישור ולא לדפוס כמובן. לעבוד - הכוונה כשלדוג' כשהלקוח צריך לאשר חלקים שונים של המודעה עם ספקים שונים, ואז בPDF, קל לו מאד לחתוך את המודעה לפי הצורך ולשלוח או להדפיס חלקים שונים

ובכל זאת לסגירה לPDF:
PUBLISH TO PDF, ב-SETTINGS, תלכי לטאב OBJECTS,
COMPRESSION TYPE: תבחרי JPEG
יופיע לך סקאלה, ופשוט תנמיכי את האיכות של הקובץ

כמדומני שניסיתי כבר את הנ"ל ולא עוזר. אני בודקת עוד פעם..

• הוסף לסימניות
אסתי, אין כמוך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה